Життя

Магеллан: весілля за кордоном, навчання у Чехії та зимовий all inclusive

22 Жовтня 2015 5 915

Агенцію "Магеллан" заснували в Ужгороді у 2011 році Вікторія Гутій та Меліта Рішко. Загалом їхній досвід у туристичному бізнесі вже понад 8 років. Магеллан входить до Всеукраїнської мережі Агенцій Горящих Путівок, якій вже 17 років і вона налічує близько 150 агенцій по всій країні.

Вікторія Гутій та Меліта Рішко, засновниці агенції

"Магеллан" в Ужгороді надає усі види туристичних послуг: пакетні тури, індивідуальні поїздки, екскурсійні тури, круїзи, шопінг-тури, новорічні тури, весільні церемонії за кордоном, романтичні подорожі, концерти та фестивалі, сімейний відпочинок, дитячі канікули, оздоровчі тури, паломницькі тури, VIP-тури, бронювання та продаж авіаквитків за усіма напрямками, допомога в оформленні віз. Клієнти агенції – мешканці з усіх районів Закарпаття, а також з Івано-Франківська, Львова, Києва, Херсону та інших українських міст.

Колектив складається з 6 осіб: засновниці, 2 незмінних менеджери – це Олександра Брахно та Вероніка Бреза, фрілансер Евеліна Семак та спеціаліст з освіти в Чехії Юлія Лесів.

Олександра Брахно та Вероніка Бреза, менеджери компанії

Олександра Брахно завжди гостинно зустріне кожного туриста, пригостить чаєм та допоможе у виборі та організації відпочинку. Неодноразово інспектувала такі краіни, як Туреччина та Єгипет, а також відвідала багато країн Європи.

Вероніка Бреза радо допоможе підібрати найкращу пропозицію для відпочинку. Сама віддає перевагу подорожам до європейських країн, таких як Греція, Португалія, Хорватія.

Евеліна Семак, менеджер компанії

Евеліна Семак вміло поєднує роботу в туризмі з викладанням в природничо-гуманітарному коледжі УжНУ. Це людина з чималим багажем подорожей (понад 30 країн). Обожнює активно відпочивати у віддалених екзотичних куточках світу, тому такі країни, як Маврикій, Бразилія, Аргентина, Мальдіви – вже давно у списку відвіданих нею країн.

Юлія Лесів, спеціаліст з навчання у Чехії

Юлія Лесів – спеціаліст з освіти в Чехії, яка на власному досвіді знає, що таке навчання в цій країні: свого часу вона пройшла курси Карлового університету в Подєбрадах, після чого одразу вступила до вишу. А останні 5 років працювала в Празі в компанії Study Consulting координатором підготовчих курсів.


Сьогодні компанія "Магеллан" в Ужгороді акцентує на кількох унікальних та якісних послугах: весілля в екзотичних країнах, навчання у Чехії та зимовий all inclusive. Власне, про це ми й поспілкувалися з засновницями та менеджерами "Магеллану". Далі пряма мова.


Весілля в екзотичних країнах


Ми завжди все пробуємо самі – наші працівники постійно їздять у рекламні тури в найрізноманітніші куточки світу. На всіх разом ми відвідали понад 40 країн. А кожна з нас побувала у понад 20-30 країнах. А нещодавно ми на «власній шкірі» відчули, що таке весільні тури, які ми зараз активно пропонуємо. Першою поїхала у таку подорож в Домінікану співзасновниця компанії Вікторія.

Цьогоріч було дуже багато запитів саме на весілля за кордоном. Переважно обирають екзотичні країни, хоча це може бути будь-яка країна світу. Важливим у подорожі є й те, що молодята можуть взяти з собою у поїздку друзів та рідних. Для весільних церемоній часто обирають Грецію, Мальдіви, Домінікану, Балі, Мексику, Кубу. Загалом же організувати можна все: класичну церемонію, тематичну, стрибки з парашутом, фотосесії під водою. Туроператори надзвичайно гнучкі при організації таких подій. Кількість людей, які можуть поїхати теж різна: 10-20 чоловік – скільки забажає замовник.

У вартість туру входить дорога, проживання, харчування, послуги фотографа, музиканти, перукар, макіяж та декор. Усі пункти можна змінювати та коригувати у залежності від побажань замовника.


Зимовий all inclusive


Мало хто знає в Україні, що all inclusive може бути не лише у теплі країни, а й для зимового відпочинку. Особливо актуальна ця пропозиція для шанувальників лижного спорту. Інколи люди хочуть зекономити і їдуть у такі поїздки самостійно. Але приїхавши на місце, розпочинаються додаткові витрати: на катання, проїзд, проживання, їжу, напої. І загалом виходить або така сама сума як у турі, або й у рази більша. Тому ми радимо бодай раз спробувати зимовий all inclusive, аби зрозуміти його переваги: ти ні за що не хвилюєшся, живеш у найкращих готелях, харчуєшся, катаєшся – і усе це вже оплачено.

Ми можемо спокійно радити ці тури, адже самі неодноразово їх випробовували. Переважно у таких турах користуються популярністю Швейцарія та Франція. У вартість туру входять і послуги інструктора, тому якщо людина не вміє кататися, її навчать, а якщо вміє, то матиме гіда по горам, адже там по 300 км трас і орієнтуватися на місцевості дуже важливо. Інструктор завжди підкаже, за якої пори дня, де краще кататися. Також ви отримуєте у турі анімацію, сауну, тренажерну залу, масаж та інше.

До речі, кожного року у цих готелях та клубах в прокаті найновіші моделі лиж. Жодної пари з попереднього року вони не залишають. Тут комфорт відвідувача та найкращі умови для його відпочинку – надважливі.


Навчання у Чехії


Чимало батьків для своїх дітей обирають європейський шлях у майбутнє. Тому ми вирішили принести на Закарпаття справді корисну послугу: на базі туристичної агенції "Магеллан" ми створили опцію "навчання у Чехії".

Що це таке і як воно працює? Ми надаємо повний консалтинг про навчання у всіх куточках Чехії, консультуємо та допомагаємо у всіх моментах: починаючи від розміщення, і закінчуючи контролем за навчанням, за потреби. Такого в Україні практично немає. Переважно представлені якісь фірми, що надають одну послугу чи дві та й важко говорити про їхню якість. Ми ж ведемо студента не лише напередодні вступу, а й безпосередньо під час усього навчання.

Ознайомитися з усіма можливостями можна на офіційному сайті компанії, яка працює з агенцією "Магеллан". Юлія є офіційним представником, який консультуватиме майбутніх студентів та їхніх батьків. У нас можна дізнатися про навчання все: скільки коштує, які навчальні заклади, які факультети, з чого починати, які існують курси, що таке нострифікація, як потрапити до чеських вишів, як обрати спеціальність, що зробити, аби вступити до вишу і т. д. Після спілкування з нами батьки та майбутні студенти чітко розумітимуть, що їм робити та що на них чекає, а отже легко та швидко пройдуть адаптацію у новому середовищі.

Коли дитина переїздить до Чехії на навчання, нею на місці продовжує займатися компанія Study Consulting Praha. Яка б ситуація не трапилася, студент завжди зможе прийти до представника компанії у Празі і отримати консультацію, так само і тут зможуть її отримати батьки. Більше того, батьки можуть навіть отримувати звіти про успішність своєї дитини.

Освітня система в Чеській Республіці пропонує велику кількість можливостей для іноземних студентів, про які багато студентів та їхні батьки не знають. Інші компанії пропонують на вибір тільки ті мовні курси або вищі навчальні заклади, з якими у них є угода про співпрацю, але не інформують про інші, більш коректні, можливості. До слова, у майбутньому ми також займатимемося і питаннями працевлаштування, інвестиційних проектів, нерухомості та бізнесової співпраці.


Контакти:


Varosh

0 #