Відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів European Fashion Union

– 28 лютого та 1 березня 2015 року – вперше на Закарпатті у місті Ужгород пройде відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів одягу та аксесуарів European Fashion Union.

До організаційоного комітету заходу в Ужгороді подано вже біля 20 заявок, хоча до дати проведення заходу ще майже місяць. Серед дизайнерів, бажаючих продемонструвати свої колекції – мешканці Києва, Мукачева, Ужгорода, Львова та східної України.

Приємна творча атмосфера, можливість придбати аксесуари з показів та скуштувати унікальні солодощі від спонсорів чекатимуть мешканців та гостів міста. Детальна інформація та офіційний розклад показів буде опубліковано пізніше.

Конкурс European Fashion Union пройде весною 2015 року у місті Будапешт, Угорщина. Головною метою конкурсу є пошук талановитих дизайнерів з усього світу та будівництво міжнародної платформи для співпраці дизайнерів у фешн індустрії. 

Серед членів журі, що обиратимуть переможців у Будапешті – відомі дизайнери Грузії, Італії, України, Росії, представники спеціалізованих навчальних закладів Польщі та Угорщини. На переможців чекатимуть призи.

Кінцева мета проекту в Будапешті – обрати найкращих дизайнерів та надати допомогу в подальшому творчому розвитку, – кажуть організатори.


28 лютого 14:00 – акредитація преси. Адреса Ужгород, вул. Об’їзна, 20, "Автосалон-Ужгород" Мітсубіші. При собі мати документ, що посвідчує особу.

28 лютого 14:30 – прес-конференція організаторів відбіркового туру European Fashion Union – першого міжнародного фешн-заходу на Закарпатті.

15:00 – початок показів.

1 березня 14:00 – акредитація преси. Адреса м.Ужгород, вул. Об’їзна, 20, "Автосалон-Ужгород" Мітсубіші. 

15:00 – початок показів.

У відвідувачів буде унікальна можливість спостерігати, як територія автосалону на два дні перетвориться на модний майданчик, де дизайнери з Ужгорода, Мукачева, Києва, Харкова та Донецька покажуть свої колекції.

Відбудуться покази торгової марки A.Tan by Andre Tan та відомої аксесуарів зі шкіри Unique U, а також дизайнерів Ельвіри Гасанової і Дар’ї Донець, серед клієнтів яких Слава (група "НеАнгели"), Данило Грачов, Анастасія Приходько, Яна Соломко.

У шоу-румі заходу буде обладнано місце, де кожен зможе приміряти і купити вподобану річ з подіуму, а також продегустувати напої від ТМ "Вінія" і солодкі частування від Кондитерського дому "Бондаренко".

Протягом двох днів, починаючи з 14:00 до пізнього вечора в приміщенні автосалону на відвідувачів чекають розіграші від спонсорів, приємні сюрпризи та подарунки від партнерів, а також постійна пряма трансляція показів на екранах в лаунж зоні.


0 #