Поетичний вечір “Нове. Початок”

– "Кроки поезії… Їх чути у кожному куточку нашого міста… Вона цокає підборами… Вона біжить у кросівках… Вона летить на крилах… До кожного поезія знайде свій шлях… Але тільки за умови, що ви знайдете час для неї!

Щиросердечно запрошуємо Вас відвідати перший культурний захід грядущого року, організований декількома графоманами, що має доволі таки символічну назву "Початок"… Це не тільки старт мистецького 2014 року, але й дебют психолога Наталії Братасюк, яка читатиме прозу. До того ж вперше для публіки зі своїми віршами виступить Ірина Міллер. Особливим гостем вечора стане Вася Сличко – виходець з Закарпаття, який навчається у Харкові і там постійно проводить мистецькі вечори. Він познайомить нас із Харківськими літературними традиціями та вперше стане свідком виступів ужгородських митців. Щось новеньке підготують Марічка Черничко, Вікторія Дорофеєва, Віталіна Ковель та Юліанна Хоменко. Юліанна, окрім літературної творчості, подарує гостям вечора і ліричну гру на скрипці… Крім того, кожен відвідувач зможе послухати чудову музику у виконанні Кузьми Кохана.

При вході кожен зможе зробити новорічний подарунок (від 10 грн) діткам, які того найбільше потребують. Ми долучаємося до акції від Закарпатської Обласної Універсальної Наукової Бібліотека ім.Ф.Потушняка "Прикрась ялинку цукеркою". Всі зібрані кошти ми передамо діткам, які святкують Різдво в дитячій лікарні!

Аби створити незабутній новорічний настрій, ми пропонуємо дрес-код: кожен гість повинен мати якийсь новорічний атрибут (светр з оленями, шапку Діда Мороза, ялинковий "дощик" і т.д)", – кажуть організатори.

0 #