Концерт гурту “Fontaliza”

Гурт "Fontaliza" виступить в Ужгороді вперше та виконає найкращі свої пісні. На розігріві гратиме ужгородський іndie-hardcore гурт "Siberian Sun".


Fontaliza – молодий, але вже достатньо відомий гурт зі сходу України. Вони пройшли закономірний шлях розвитку від андеграундних клубів у себе вдома, до найкращих концертних майданчиків країни. Вони молоді, свіжі, перспективні та талановиті. Музична палітра їхнього репертуару дуже різноманітна: "Fontaliza" почувається комфортно як з рок-н-рольними бойовиками, так і з мелодійними баладами. Протягом усієї музичної історії гурт увібрав у себе тільки найкращий досвід світової альтернативи, переосмислюючи її по-своєму, і відтворюючи неймовірний синтез енергії та мелодійності.

Останні роки творчості були особливо успішними для колективу: крім численних турів країною, хлопці виступали на найяскравіших фестивалях України: "The Best City.Ua", "Respublika", "Соседний Мир", "Схід Рок", "Файне Місто", "GogolFEST" та інших.

Надзвичайно сильно вони показали себе перед 75-тисячною аудиторією на головному стадіоні країни – НСК "Олімпійський", де "Fontaliza" виступила на запрошення Святослава Вакарчука.

В арсеналі гурту вже є декілька першокласних хітів, логічним продовженням яких став перший повноцінний студійний альбом – "Under The Floor" (2014).

Varosh

0 #