Jungbluth + The Fight

11 серпня у приміщенні малого залу Ювентуса відбудеться потужний концерт двох закордонних гуртів – Jungbluth (Німеччина), та The Fight (Польща). Вуха слухачів будуть завантажені міцним та напористим звуком, енергією швидкості та концентрацією сили.

Jungbluth (dark hardcore, Німеччина) – гурт, котрий утворився в 2012 р., на основі формації Alpinist, яка грала подібну музику, і котра тимчасово зробила паузу у своїй діяльності. Нещодавно вони випустили у світ свій перший повноформатник – Part.

Arche, сповнений сили, впевненості та стремління. Займають активні громадські та політичні позиції щодо подій сьогоднішнього світу.

The Fight (hardcore punk, Польща) – грають з 2005 року, в складі гурту двоє дівчат, одна з яких є вокалісткою. Хлопці та дівчата більше присвячують себе концертній діяльності, об’їздивши мало чи не всю Європу. При тому вони видали лише три релізи, серед яких демо, спліт з Knife In The Leg та повноформатний альбом. Свою музику вони присвячують боротьбі із сучасними негативними явищами, такими як расизм та всеохопна людська жадоба.

Jungbluth (dark hardcore, Німеччина) http://jungbluth.bandcamp.com/

The Fight (hardcore punk, Польща) http://thefightpunx.bandcamp.com/

Сторінка події http://vk.com/junfight_uzh

0 #