День автомобіліста в Автограді

"Золота осінь" для багатьох мукачівців та закарпатців – це пора, коли на Автограді відбувається масштабна подія – святкування Дня Автомобіліста та дорожника. Адже вже всьоме в останню неділю жовтня з нагоди свята на території комплексу автосалонів, що належать компанії "ЗакарпатЄвроТранс ІІ" відбудеться справжній ярмарок.

День автомобіліста на Автограді – це справжнє свято для всієї родини, де кожен бажаючий зможе знайти для себе щось цікаве і весело провести час. Крім того, з нагоди свята, на автомобілі, запчастини та аксесуари будуть діяти спеціальні ціни.

Формат заходу традиційний – сімейний. У цей день на Автограді буде цікаво кожному: як небайдужому до автомобілів і всьому, що з ними пов’язано, так і тому, хто любить весело проводити час на свіжому повітрі у приємній неформальній атмосфері.
 
Як і завжди, 27-го жовтня весь Автоград перетвориться на галасливий ярмарок, відвідувачів якого чекає розважальна програма. Кожен автоцентр підготував для своїх гостей приємний сюрприз. Цього року гості Автограда зможуть взяти участь у різних конкурсах, навчитися мистецтву споживання японської кухні, продегустувати коньяк та інші вишукані напої, зануритись в екзотичну гавайську атмосферу, дізнатися більше про Чехію та її національну кухню, а також пройти кілька майстер-класів: з гончарної справи, виготовлення ляльок, брейк-дансу та ін.
 
На території Автограда працюватиме кілька точок харчування: ТРЦ "Щодня" (бістро), "Смачні обіди", ресторан "Бограч", в яких усі бажаючі зможуть вибрати на свій смак шашлик, бограч або інші страви. Ті, хто в цей вихідний день буде не за кермом, зможуть відсвяткувати День автомобіліста, спробувавши медовуху, вино і настоянки. Згідно з усталеною традицією, не обійдеться і без своєрідної кулінарної родзинки свята – бика на рожні, що за роки проведення "Ярмарку на Автограді" припав до смаку багатьом відвідувачам.
 
У маленьких гостей свята буде своя розважальна програма з різними конкурсами, переможці яких отримають призи. Юні автомобілісти цього дня зможуть цікаво провести час на Автограді, розважаючись на надувному батуті та досхочу ласуючи солодощами.

0 #