Новини

В Ужгороді пройде перший “здоровий” воркшоп

19 Березня 2015 1 513

Не за горами найтепліша пора року, а тому велика кількість дівчат зараз починає активніше відвідувати спортзалу та сидіти на дієтах. Та, на жаль, далеко не всі це роблять правильно – займаються на тренажерах без допомоги тренера чи фітнес-консультанта, тижнями "сидять" тільки на кефірі та яблуках або ж взагалі голодують.

29 березня у новій ужгородській спортивно-танцювальній студії "MG Family" пройде  "Be Healthy Workshop" – перший комплексний майстер-клас, присвячений здоровому способу життя, який допоможе дівчатам відповісти на усі питання.

Учасниці матимуть змогу прослухати лекцію про особливості правильного харчування, дізнаються про поняття "детокс", а також про те, для чого і в якій кількості нам потрібна вода; вивчать комплекс простих і ефективних фітнес-вправ; навчаться правильно дихати і робити вправи навіть тоді, коли на них немає часу – в черзі, офісі чи авто; матимуть змогу навчитися готувати і скуштувати смузі.

До того ж, буде традиційна фотозйомка учасниць заходу, розіграш подарунків від організаторів та спонсорів, а також – презентація проекту "Razom".

– Формат workshop виплив із формату lunch and talk, котрому не вистачає практичності і руху. Тепер ми частіше проводитимемо комплексні тематичні майстер-класи, яких досі ще у нас не було, – каже організатор заходу, Катя Брижань.

Кількість місць обмежена. Квитки можна придбати в студії "MG Family" (вул. Корзо, 3) із 21 березня або замовити, написавши на електронну адресу: lunchandtalkua@gmail.com.

Вартість квитка – 90 грн, при покупці одразу 5 квитків – 80 грн.

Varosh

0 #