Новини

В Ужгороді покажуть 100 фільмів за 100 хвилин

20 Листопада 2013 2 662

Зовсім скоро в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно – "100 фільмів за 100 хвилин". Його представить Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF).

Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота і подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих…

Значна кількість фільмів пов’язаних з відомими особистостями світу кіно. Так відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію OSCAR, переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу. На радість нам всім, цього року значно зросла кількість українських стрічок на фестивалі.

На початку жовтня проект був презентований столичній публіці, через велику зацікавленість серед глядачів, не всі бажаючі змогли потрапити на прем’єру. Усі дні покази супроводжував повний аншлаг, незадоволених серед відвідувачів фестивалю не спостерігалось.

Цього року проект трансформується у міжнародний фестиваль з своїм конкурсом та своїми переможцями. Глядачі з усієї країни, матимуть змогу віддати прихильність своїм фаворитам на інтернет-сторінці фестивалю. У підсумку переможе найкраща українська та іноземна картина.

В Ужгороді покази відбудуться з 30 листопада та 1 грудня, в театрі ляльок "Бавка". Початок о 19.00. В продовж листопада фестиваль також завітає до Києва, Львова, Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Івано-Франківська, Рівного, Луцька.

Детальна інформація, дати та місця показів у інших містах будуть поступово з’являтися на сайті проекту.

Varosh

0 #