Новини

UTC гучно відсвяткує четверту річницю

25 Квітня 2013 1 915

Запрошуємо всіх друзів та шанувальників якісного дозвілля на святкування четвертої річниці проекту UTC, яке відбудеться 11 травня у клубі Панорама.

Гостем на вечірці виступить цікавий діджей та продюсер з Києва – IO. Український проект з лаконічною назвою “іО” було створено на початку 2009-го року. Учасники дуету — Артем (Artem Yellow) та Олександр (Drive D) — зробили впевнений старт, видавши платівку “Cabaret” на ультрамодному німецькому лейблі Dynamic.

Невдовзі треки та ремікси iO вийшли на таких відомих імпрінтах, як Rejected, Noir Music, Area Remote, Leftroom, Bla Bla, Eklektisch, Dieb Audio, Highway Records, а також були включені в ряд компіляцій від Ministry Of Sound, Toolroom и KNM.

Натхненні успіхом, Артем та Олександр розгорнули активну гастрольну діяльність, яка включає в себе регулярні виступи в Україні та Росії, участь в престижних міжнародних фестивалях та конференціях (Global Gathering, «Казантип», ADE, SWMC), а також спеціальні сети проекту iO в США, Великобританії, Іспанії, Голландії, та інших країнах.

Останнім часом творча енергія хлопців спрямована на створення власного лейблу. У лютому 2012 року в продажі з’явився перший реліз Mulen Records — iO & Goshva “Lazy Time”, який отримав потужну підтримку від Joris Voorn, Martinez, Alex Celler, Anthony Pappa та інших топових артистів.

Для тих, хто не в курсі: UTC – ужгородський проект, що займається організацією дозвілля для любителів електронної музики, який формують діджеї, фотографи, дизайнери, та інші творчі особистості, а також, звичайно, наша постійна публіка – шанувальники неординарних, емоційно насичених вечірок.

Varosh.com.ua 

0 #