Новини

Тіна Кароль в Ужгороді полонила душевністю та двічі виходила на біс

5 Грудня 2013 4 806

Співачка здивувала багатьох атмосферою концерту, який нагадував скоріше посиденьки з гарними друзями в затишній квартирі.

Квитки на концерт в Ужгороді розкупили ще за 3 тижні до події. І це попри те, що співачка ще зовсім нещодавно виступала у Берегові. Початок туру та відгуки про виступи артистки в інших містах стали додатковим підтвердженням, що Тіна Кароль буде інакшою.

Жодних сумнівів, у перевтіленні є й заслуга SUSY production, які й стали організатором цього туру. Саме ці хлопці уже який рік успішно працюють з Океан Ельзи, і останній стадіонний тур рокерів став тому підтвердженням.

Але не будемо відволікатися від Тіни. Через велику кількість бажаючих послухати виступ виконавиці організатори були змушені доставляти додаткові стільці у проході.

Сам концерт відбувався спеціально створеній "квартирній обастановці". Усе нагадувало справжню домівку. Тіна почала співати у домашньому халаті, а поруч були розставлені квартирні світильники.

"Я хочу, аби між нами не було якогось бар’єру. Давайте уявимо, що ми давно знайомі і рідні одне одному", – закликала глядачів зі сцени Тіна Кароль.

Загалом за увесь вечір співачка виконала 21 композицію і 4 рази змінила образ. На сцені їй допомагав відомий український балет FREEDOM.

Як і обіцялося завчасно, співачка порадувала фанів 2 новими композиціями, які увійдуть у новий альбом.

Всередині виступу Тіна Кароль звернулася до усіх присутніх з дуже відвертою промовою. Чимало глядачів у залі плакали.

Концерт тривав близько 2 годин. Емоційний заряд від нього точно розтягнеться на кілька днів.

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #