Новини

Співачка Йолка розповіла про свою емоційність, новий стиль, концерти та друзів

27 Травня 2013 3 147

Ужгородку запросила Алла Крута на програму "Ласкаво просимо", що виходить на телеканалі "Україна".

Зокрема, ведуча програми завважила, що "підлітком Йолка фарбувала волосся у яскраво-червоний колір і протестувала проти усього світу". Сьогодні ж це "гарна молода жінка з вишуканим макіяжем, продуманою зачіскою та на високих підборах, її вже називають одною з найбільш стильних молодих співачок Росії та України".

У свою чергу Йолка розповіла Аллі Крутій про зміну іміджу, роботу баристою, ужгородське життя та про саме місто.

– Дівчину з Ужгорода дуже складно здивувати кавою. Я знаю, що у вас – це культ. Тому, я просто пригощу тебе кавою з корицею, а ти скажеш, як тобі, – каже ведуча.

– А якщо туди ще додати ложечку меду – я ж баристою була – то у нас, це буде називатися кавою по-сицилійськи, – з посмішкою відповіла Йолка.

Про переїзд до Москви:

– Зараз, після того, як пройшло вісім років, я розумію, що це було непросте рішення. А ще я прекрасно розумію, що сьогодні я б на таку авантюру ніколи не погодилася.

Про розчарування:

– Звісно, я переживала багато чого у Москві, бо я дуже емоційна людина. Бувало, що я сумувала: за домом, за матусею. Але сказати, що у чомусь чи у комусь глибоко розчаровувалася, я не можу. Зі мною відбувалися різні речі, але вони усі для мене важливі, тому ще це мій досвід, рівні, які я проходила.

Про підлітковий вік та батьків:

– Тато допомагав мені фарбувати волосся у червоний колір. У мене такі батьки, мені з ними дуже поталанило. Вони завжди приймали мене такою, якою я є. Думаю, що це найвагоміший вчинок для людей, у яких є діти. Я ніколи у житті від них не чула заборон, якщо це, звісно, не стосувалося якоїсь небезпеки для мого здоров’я. Коли я сказала, що хочу татуювання, тато лише попросив, аби я прослідкувала за стерильністю процесу.

Про Ужгород та друзів:

– Я люблю приїздити до Ужгорода. Там у мене матуся, сестра, краща подруга. До нього варто приїхати, бо тут є унікальна архітектура, найдовша у Європі липова алея, сакури. Коли потрапляєш до цього міста, то відчуваєш себе не у Радянському Союзі, а у маленькій приємній Європі.

Мені дуже приємно, що зараз в Ужгороді є група активістів, які важко, але борються за відновлення історичного образу міста. Я дуже люблю Ужгород. Лише завдяки ньому я сьогодні така, яка я є. Це чарівне місто. Моя бабуся пішки в Угорщину ходила. Це ж унікально. (сміється)

Також Йолка розповіла Аллі Крутій про КВН, пісні, які їй завжди важко вчити, щасливе дитинство та Х-фактор.

До речі, вчора пісня Йолки перемогла у номінації "Кращий саундтрек" від RU.TV.

За матеріалами інтерв’ю "Ласкаво просимо" з Аллою Крутою,  канал "Україна"

0 #