Новини

Співачка Йолка розповіла про подорожі, славу та відпочинок

13 Серпня 2013 3 596

Ужгородка поспілкувалася з журналом Afisha.59.ru.

Зокрема, співачка розповіла, як ставиться до популярності.

– Я дуже люблю співати, я дуже люблю бути на сцені, дуже люблю ділитися тим, що у мене є, розповідати історії зі сцени, сміятися над оточуючими і над собою. А ось давати автографи, наприклад, не дуже люблю. Як і фотографуватися. Мене багато хто в цьому дорікає. Якщо я відмовляюся дати автограф, це не означає, що я вередую. Просто не завжди розумію, навіщо дорослій людині, зі своїми інтересами, зі своїми сформованими поглядами на життя моя карлючка. Але я завжди намагаюся робити виняток для діток. Тому що чудово розумію: якійсь дитині моя карлючка дійсно може знадобитися як талісман.

Також Йолка зазначила, що найближчим часом у неї немає планів займатися написанням книг, випуском ліній одягу, парфумів і т.д. Що ж до коментарів музичних критиків про те, що Йолка задає тренди у всій вітчизняній поп-музиці, співачка каже, що їй дуже приємно, утім зациклюватися на собі вона не хотіла б.

Ужгородка переконує, що не намагається бути світською левицею і залишається, перш за все музикантом, боїться скупчення великої кількості людей та некомфортно почуває себе перед великию кількістю фотокамер. Що ж до відпочинку, то співачка, як і завжди, не забула згадати про рідне місто.

– Я дуже люблю подорожувати. Нічого екстраординарного у моєму дозвіллі немає. Райский куточок, де я відпочиваю душею і тілом – це моє рідне місто Ужгород. Туди я рвуся при будь-якій зручній можливості. Там я можу собі дозволити те, чого не можу дозволити в інших містах – просто перепочити. Не виключено, що до цих пір жила б в Ужгороді, якби не надійшла пропозиція приїхати сюди, до Москви, і творчо поекспериментувати.

Нагадаємо, нещодавно співачка випустила нове літнє відео "Тело офигело".

0 #