Новини

Дізнатися про MIA Speedfitness відтепер можна на новому сайті

1 Листопада 2013 2 023

Тренувальний салон, що вже встиг домогтися довіри та оцінки якості у чималої кількості ужгородців, відтепер інформуватиме про акції, а також ознайомлюватиме детально зі своєю технологією, через новий та зручний у користуванні сайт.

Зокрема, на ньому ви, перш за все, дізнаєтесь, що таке EMS – електро-м’язева стимуляція – повне тренування тіла за допомогою електро імпульсів. А отже і зможете детальніше вивчити принцип роботи та безпечність для організму тренажеру Miha bodytec.

Знайдете дослідження щодо результатів тренувань з Miha bodytec. Лише кілька фактів: тренування з цим тренажером у 18 разів ефективніші, ніж тренування у звичайному тренажерному залі, а 20 хвилин занять є настільки ж ефективним, як 3 x 90 хвилин звичайних силових у залі. 90% людей, що пройшли тренування помітили значні покращення форми тіла та відчули більшу силу та витривалість.

Також на сайті ви знайдете відповіді на найбільш актуальні питання, які можуть у вас виникнути. Зокрема, й про те, як проходить тренування та що відбувається з організмом у цей момент. Також, звісно, ви знайдете детальний прас-лист.

Читайте також:

0 #