Новини

Panorama by Kashtan відсвяткувала три роки активної роботи в Ужгороді

18 Лютого 2013 3 614

Чарівні дівчата, прекрасна музика, вражаючі коктейлі та епатажні конферансьє – так гуляли День народження клубу "Panorama by Kashtan". Варто переглянути фото-звіт з вечірки, аби відчути атмосферу гуляння "днюхи" чудового закладу.

Три роки – дата умовна, адже це радше відродження феноменального клубу "Каштан", аніж народження чогось нового. "Каштан" пам’ятають усі кому за 20 років. Там танцювали, знайомились, закохувались сотні ужгородців. Це історична частинка клубного життя міста, а Panorama – її реінкарнація.

years3

Засновником обох закладів є креативний підприємець, який є одним з натхненників та батьків клубного життя Ужгорода. Милослав Баганич радо поділився спогадами про своє "дітище".

– Ми з друзями не мали де тусуватись, а вештатись вулицями не хотіли – тому відкрили свій клуб. Спочатку у "Каштан" приходили тільки наші друзі, але місто швидко дізналося про нашу "двіжуху" і всі захотіли приєднати – ми були тільки за.

Кожен, хто веселився з нами був справжнім другом. У нас найстабільніший персонал в Ужгороді – дехто працює вже 12 років, а бармени по 8, – каже Милослав.

У травні в Panorama планують відкрити терасу на висоті пташиного польоту і запрошують усіх охочих. Особисто ми впевнені, що будемо теж і про відкриття теж розповімо.

Varosh.com.ua

Фото: Олександр Смутко

 

0 #