Новини

Оля Діброва з Gorchitza готує особливу програму для виступу в Мукачеві

12 Травня 2013 4 342

Солістка одного з найпопулярніших електронних гуртів України не приховує, що з нетерпінням очікує на подорож на Закарпаття.

Про це вона розповіла в особистій розмові з редакцією Varosh-а та повідомила усім своїм друзям через статус в соціальній мережі, поширивши афішу виступу: «А вообще, с нетерпением жду следующую пятницу и Мукачево. Говорят, там волшебно. Верю, но проверю :)»

Нам Оля розповіла також, що готує особливу програму piano live виступу, зокрема вона виконає хіти як її рідного колективу Gorchitza – Music, LOL, Final Cut, Call it a dream i Kiss me loneliness, так і відомих світових електронних колективів, таких як The ХХ, SBTRKT, Sky Ferreira, Woodkid, Iamx.

Додамо, що це буде перший виступ Олі Дібрової на Закарпатті. Між тим, зауважимо, зовсім нещодавно стало відомо, що дівчина представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі Нова хвиля в Юрмалі.

З огляду на увагу до її творчості та частоти, формату та місць виступів за останні півроку, Оля Діброва сповна може претендувати на статус музичного відкриття року.

Як потрапити на виступ артистки можна дізнатися за телефоном 099 421 81 17

Varosh.com.ua

0 #