Новини

Night Ride: Вільні люди на велосипедах

24 Квітня 2014 2 389

25 квітня заплановано відкрити велосипедний сезон Night Ride під слоганом "Вільні люди на велосипедах". Таку тематику було обрано для того, щоб спокійно, гарно і мирно відпочити, враховуючи напружений та інтенсивний ритм сучасного життя.

Цього разу вільні велосипедисти збираються на площі Народній о 18:20, щоб проїхати вулицями Ужгорода.

Довжина попереднього маршруту (він може зазнати змін) 17,5 км і включає в себе приблизно 3 десятки вулиць, а саме:

Тож рекомендуємо водіям уникати поїздок у цьому напрямку, адже рух на цих вулицях буде тимчасово перекритий за підтримки ДАІ.

Окрім крутіння педалей Night Ride включає в себе декілька соціальних та розважальних моментів. Щодо першого, саме у вечір заїзду будуть продемонстровані 5 соціальних велосипедів, які місто отримало завдяки співпраці туристичних, медичних та фармацевтичних організацій. Планується, що найближчим часом таких вільних байків повинно з’явитися втричі більше. Ними абсолютно безкоштовно зможуть користуватися мешканці та гості Ужгорода.

Основною пряниковою атракцією стане флешмоб з використанням сухих фарб, відомих як холі. Кожен, хто придбає значок Night Ride у кафе Reki Manki, отримає жменю кольорового порошку, яким у визначений момент потрібно жбурнути в небо. Свято кольорів відбудеться на Студентській набережній під час зупинки біля ПАДІЮНу. Досвідчені учасники холі радять вдягати світлий одяг, який не шкода зіпсувати. Фарба, в залежності від складу вбрання, може випратися не повністю. Це саме стосується взуття та головних уборів.

За традицією, власники значків після подолання маршруту братимуть участь в розіграші подарунків від друзів Night Ride, які притримали багато хороших сюрпризів. Хтось навіть відправиться у подорож до Польщі, в місто Краків. Лотерея буде проходити на пл. Народнів біля пам’ятника Шевченку, під хорошу музику і, звісно ж, в хорошій компанії кількох сотень усміхнених та активних ужгородців з їх найкращими двоколісними друзями.

Олександр Кіпа, Varosh

0 #