Новини

Ната Попова представить новий фотопроект “Комната”

29 Липня 2013 2 197

Виставка відкриється 2 серпня у дворику кафе "Reki Manki", що в Ужгороді на Корзо, 5.


– Ідея проекту виникла під час зйомки попереднього – "Люди і предмети". Мене надихнуло приміщення однієї з учасниць проекту. Кімната з чималою кількістю дрібничок, великою дерев’яною драбиною та розписом на стіні. І коли закінчився перший проект я зрозуміла, що хотіла б познімати людей в інтер’єрі, запропонувавши їм певні образи, які б розкривали їх пристрасті, уподобання, фантазії, – каже Ната Попова. 


За словами фотографа, робота над проектом тривала трохи більше, ніж півроку. На виставці буде представлено 18 фоторобіт, а у проекті задіяно 22 учасники. Вже вдруге фотограф робить виставку у дворику "Reki Manki".

– Важливим для мене при виборі місця є інтуіція. Відчуття, що роботам там буде добре. Формат вуличної виставки мені подобається через вільний демократичний простір. І, безперечно, я вдячна власникам кафе за надану можливість вдруге провести виставку на їхній території, – каже Ната.

2 серпня відбудеться відкриття виставки за участю музикантів, що зіграють композиції, спеціально написані для цієї виставки. А з 4 серпня буде вже довготривала експозиція в кафе "Мир", що на Капітульній.

0 #