Новини

На Закарпатті проведуть перший Wedding Week

27 Січня 2014 2 737

Організовує його "Майстерня Свят" на чолі з Наталією Янцо. Подія запланована на 21-28 лютого.

Протягом Тижня весілля на Закарпатті відбудеться перша весільна виставка, школа для наречених, серія майстер-класів для професіоналів, навчальний курс "Весільний координатор" та вечірка з нагоди завершення Wedding Week.

Перша весільна виставка Закарпаття відбудеться у Мукачеві на вулиці Автомобілістів, 13 в "Eventum Hall" 21-23 лютого. На ній будуть представлені товари та послуги представників весільної індустрії області та Західної України. Роботи представлять весільні агенції, ведучі, фотографи, відео-оператори, декоратори, флористи, кондитери, перукарі, візажисти, салони краси, туристичні агенції, ресторани, транспортні компанії, піротехнічні компанії, інформаційні партнери та інші.

Відвідавши виставку Wedding Goods, ви матимете можливість отримати максимум інформації та познайомитися ближче з весільною індустрією, дізнатися про весільні тенденції та тренди 2014 року, скуштувати солодощі від найкращих кондитерів, приміряти весільні сукні від найкращих дизайнерів та весільних салонів, замовити послуги прямо на місці, відвідати безкоштовні майстер-класи, отримати безцінні поради від професіоналів, насолодитися грандіозною шоу-програмою протягом трьох днів.

24 лютого весільний гуру Наталія Янцо та "Майстерня Свят" відкриють двері наймасштабнішої Школи для наречених. Тут розповідатимуть скільки коштує весілля, на чому не потрібно економити, з чого почати організацію свого весілля, для чого потрібні весільні агенції, а також про тенденції весільної моди 2014 року, модний та стильний букет нареченої та багато іншого. 

Дізнатися більше можна за телефоном 050 188 36 46 та на сайті "Майстерні Свят" тут.

0 #