Новини

На Закарпатті пройшов Всеукраїнський мистецький пленер “LumshorART. Закарпатські імпресії”

15 Травня 2016 2 515

Тривав він з 4 до 15 травня в Лумшорах.

– Перлина Закарпаття Лумшори – це цілюще кришталево чисте повітря, мальовничі гори, термальні та мінеральні води, озера, водоспади, смачні вина та… сердечна гостинність закарпатців. Пленер у Лумшорах дарує митцям з різних куточків Украіїни, різних поколінь та мистецьких стилів можливість провести цікаві, насичені працею та відпочинком, захоплюючими екскурсіями та веселими вечорами у закарпатських традиціях дні у єднанні з неперевершеною природою Карпатських гір, – кажуть організатори.

У пленері взяли участь Микола та Дарина Журавель, Андрій та Олена Цой, Володимир Подлевський, Олександр Кудрявченко, Андрій Салов, Микола та Олексій Чеботару з Києва, Каха Хінвеллі з Грузії, Віктор Жмак та Лілія Студницька зі Львова, Душан Балаж зі Словаччини, Юрій Боднар з Ужгорода, Юрій Писар із Франківська та Андрій Іноземцев з Черкас.

Організатор арт-пленеру: бізнесмен, меценат, філантроп та поціновувач мистецтва – Віктор Бакош. Співорганізатор та куратор: культуролог, мистецтвознавець та музикант – Мар’яна Боднар.

Varosh

0 #