Новини

MIA Speedfitness: здоровий вибір усього світу

19 Вересня 2013 3 153

Заняття з апаратом "Miha bodytec" для ефективних індивідуальних тренувань обирає увесь світ: Німеччина, Англія, Франція, Італія, Іспанія, Швеція та ще кілька десятків інших країн світу.

Воно й не дивно, адже семе ці заняття покращуюють кровообіг всіх тканин тіла, оптимізують надходження поживних речовин, а також підвищуюють упевненість у собі і дають приплив сил та енергії. Це окрім того, що це один з найдієвіших способів позбавитися зайвої ваги та надати м’язам бездоганної форми. "Miha bodytec" – це архітектор вашого тіла.

Використання тренажера дозволяє вже після першого тренування позбутися болю у спині. Підписуємося під кожним словом, бо й самі випробували, що це таке.

Приємно, що й в Ужгороді активно впроваджують нову технологію. Більше того, вже є й чимала кількість тих, хто спробував "Miha bodytec" на собі. Певно, що результат не може не задовільнити. Адже, 20 хвилин зі "Speedfitness" замінять 3 години тренувань у спортзалі. "Miha bodytec" – 15 хвилин тренувань, 38 250 скорочень м’язів та 3 500 – 4 000 спалених калорій. Такі цифри вражають.

Якщо й ви вважаєте, що настав час виглядати гарно та бути здоровими, але не маєте вільних 9 годин на щотижневі заняття, "MIA Speedfitness" – прекрасний вибір, адже одне заняття займає лише 15 хвилин, а його ефект у рази перевищує ефект після тренажерного залу чи будь-яких інших силових навантажень.

0 #