Новини

Франциско Гомес вважає найкращим танцівником України Василя Козаря

22 Грудня 2013 4 789

А також радить йому бодай тимчасово спробувати себе за кордоном, аби повніше розкрити свій потенціал та набратися досвіду.

Про це відомий британський хореограф розповів на прес-конфренеції в Ужгороді, при чому, ще до того моменту, коли йому розповіли, що Василь Козарь родом з Мукачева і минулого року давав аналогічний майстер-клас на Закарпатті за запрошенням Студії Сучасного Танцю "Бліц".

Франциско Гомес наголосив, що у Васі, який став переможцем 4 сезону шоу "Танцюють усі", є техніка, відчуття танцю, харизма. За його словами, якщо б Вася може бути дуже затребуваним за кордоном, тому британець радить йому попрацювати там, і повертатися в Україну вже у новому статусі та з безцінним досвідом.

Водночас, нагадаємо, що інший суддя телепроекту Влад Яма розповів нам, що спершу не надто вірив у талант та перемогу в шоу Вассиля Козаря.

Ще кілька слів про перебування Франциско на Закарпатті. Йому дуже сподобався Ужгород. Вчора, у суботу він провів 2 майстер-класи для танцівників ССТ "Бліц" та відіграв шалений dj-cет у клубі Panorama by Kashtan.

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #