Новини

Fashion Night у Мукачеві: моду покажуть через шоу

24 Жовтня 2013 1 989

У проміжках між найавторитетнішими показами у Києві та Львові, на Закарпатті також спробують небанально презентувати останні тенденції моди – у одязі, макіяжі та перукарстві.

Ініціаторами показу виступили провідні брендові бутики ТРЦ "Щодня" – Kira Plastinina, Garcia, Pierre Cardin, а також місцевий салон краси Propaganda Hair Studio. Окрім них в рамках Fashion Night будуть представлені брендові італійські аксесуари від бутика White Label (Ужгород).

Спеціальним гостем вечора стане віце-президент Конфедерації дизайнерів і стилістів України, одна із засновниць Українського музею моди Голда Виноградська. Вона особисто представить свою колекцію вишуканих вбрань для сучасних жінок та розповість про останні тенденції високої моди.

Трошки більше про формат показу. Усе відбудеться у ресторані Daily, що на третьому поверсі ТРЦ "Щодня". Відкриватиме показ студія сучасного танцю БЛІЦ дуже сміливим Hip-Hop-Hills. Саме так, це будуть танці на високих підборах.

Виходи моделей будуть розбиті на дві частини – чоловіче та жіноче начало, втілене в окремих екстравагантних образах. І це буде як експериментом для організаторів, так і несподіванкою для усіх присутніх.

Суто чоловічу колекцію покажуть від Pierre Cardin, від Garcia – і чоловічу, і жіночу. При чому, Garcia представить не лише осінню колекцію, а й покаже, як потрібно правильно і зі смаком комбінувати речі. Адже часто найбільша проблема людей – це невміння створювати цілісні образи.

Два виходи будуть від Kira Plastinina: перший – нова колекція осінь-зима, другий – ексклюзивні вишукані сукні з колекції LUBLU. Остання – це образи, натхненні модою кінця 1960-х – початку 1970-х років, з поєднанням коралового, насичено помаранчевого, вохристо-зеленого тонів і класичного чорного.

Усі зачіски та make up забезпечать майстри Propaganda Hair Studio. Музичний супровід – DJ Trygen.

Має бути сміливо та драйвово.

Замовити столики на шоу можна за телефоном 099 421 81 17. Побачимось там)

Varosh

0 #