Новини

Епіцентр поглинає Нову лінію – Forbes

4 Жовтня 2013 2 788

Цікаво, як відреагує на це Антимонопольний комітет, адже найбільша мережа будівельних супермаркетів купує свого найближчого конкурента. З ким тоді конкурувати?

 Хоча, за інформацією Forbes, у серпня цього року один з інвесторів мережі "Нова лінія" Dragon Capital отримав відповідний дозвіл Антимонопольного комітету.

Між тим, за інформацією видання, яка грунтується на неофіційних свідченнях топ-менеджмента однієї з мереж та інвестбанкіра, який веде справу, перші зміни в Новій Лінії заплановані вже з 1 листопада – компанію очолить людина, яка представлятиме інтерес Епіцентра.

Водночас, ніхто з публічних акціонерів мережі "Нова лінія" інформацію поки не підтверджують, хоча і не спростовують.
"Нова лінія" є другою за величиною мережею формат DIY (досліно перекладається як Do It Yourself, і позначає категорія будівельних та господарських магазинів ) в Україні. Її започаткували у 2001 році. Про продаж мережі говорять ще з часів кризи.

Зауважимо, що на Закарпатті є 2 Епіцентри і один маркет "Нова лінія" в Ужгороді та Мукачеві. Відтак після поглинання постане питання, для чого Ужгороду 2 будівельні супермаркети Епіцентр.

0 #