Новини

Дегустація просто неба: У Мукачеві підхопили моду на вуличну їжу

21 Серпня 2013 2 934

Найближчої суботи на центральній площі міста усіх бажаючих пригощатимуть смаженими реберцями, курячими крильцями, сирними кульками, курячим шашликом на шпажці та ковбасками власного виробництва. Наливатимуть лимонад.

Ініціатором події став ресторан Daily, який, на правду, за останні кілька років постійно радує актуальними ідеями відпочинку.

– Таку дегустацію ми планували провести ще весною, але не встигли. Цього літа вони набули особливої популярності в Європі. Навіть у Києві за останні 3 місяці пройшов і фестиваль вуличної їжі, і дні ресторанів. Тому і ми вирішили втілити свій задум. Наша дегустація зосереджена на представленні авторських страв наших шеф-кухарів, тобто їх можна скуштувати тільки у нашому ресторані. Усе – абсолютно безкоштовно, але ми дозволимо людям самим оцінити наші страви і при бажанні заплатити. Така практика, коли відвідувач сам визначає ціну страви та обслуговування, є трендом у ресторанному бізнесі зараз. Побачимо, як у нас на це відреагують, – каже керуюча рестораном Daily Людмила.

Подію назвали амбіційно – Daily здивує місто. Робитимуть це у суботу, 24 серпня просто неба з 13.30.

Ми також прийдемо на дегустацію)

Varosh

0 #