Новини

Брати Капранови приїдуть до Ужгорода та Мукачева з новою музичною програмою Дзен.ua

10 Квітня 2014 2 121

Видавці на письменники вперше приїдуть до Закарпаття як музиканти.

Презентація музичної програми відбудеться 16 квітня у BarryBarr’s Irish Pub & Bar та 17 квітня в "Галереї Ілько".

Дзен.ua можна послухати тут.

А подивитись тут:

З новою програмою брати вже виступили у Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Вінниці, Володимир-Волинському, Рівному, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Кременчуці та Чернігові. Загалом у 27-ми містах країни. Окрім Ужгорода, Капранови хочуть виступити і в Мукачеві. Місце наразі визначається. Про нього обов’язково повідомимо згодом.

Для закарпатців музиканти та письменники записали спеціальне запрошення.


Довідково:

Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин – це справжня інтернет-легенда, Останній з Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая і прочая.

Брати Капранови вже кілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова. "Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот", – кажуть Брати.


Сподобається вам чи ні – не знаємо, але гарантуємо: такого ви точно ніколи не чули.

Концерти відбудуться 16 квітня у BarryBarr’s Irish Pub & Bar о 20:00 та 17 квітня о 19:00 в IL’KO GALLERY, що на Кошицькій, 28. 

Varosh

0 #