Новини

BMW X Days на Закарпатті: відчути себе у колі справжніх поціновувачів легендарного бренду

29 Вересня 2014 3 851

Закрита й заміська подія переросла у 2-денний тест-драйв за усіма канонами подібних презентацій, які проходять по всьому світу – від Нью-Йорку до Токіо.

Передбачено було все: затишне місце – комплекс "Золота гора", що під Ужгородом, приємна музика та легкий фуршет, милі дівчата у брендованому вбранні з колекції BMW від Puma Motorsport, фахові консультанти з приватної фірми "Христина", яка представляє бренд на Західній Україні, а головне – уся лінійка X-серії, включно з останньою моделлю – BMW X4.

Тому не дивно, що охочих познайомитися з автомобілями, а головне – протестувати їх, виявилося удвічі більше, ніж планувалося. Організатори розраховували на максимум 50 учасників. Зрештою, зареєструвалося близько 200, і ще багатьом довелося, на жаль, відмовити через брак часу на тест-драйв.

Кожен, хто потрапив на презентацію, міг не тільки детально розгледіти авто та заглянути під капот, а й проїхатися за кермом хоч на всіх представлених моделях по черзі. А також отримав брендовані подарунки.

Ажіотаж навколо події, яка анонсувалася тільки серед власників BMW на Закарпатті й тематичних сайтах, легко пояснити: надто вже люблять закарпатці цей бренд. Додаткової інтриги додає відсутність офіційного салону BMW на Закарпатті, що робить марку менш доступною.

Тим не менше, представники львівського офісу BMW з радістю пояснювали учасникам події усі особливості моделей X-серії, зокрема під час, власне, тест-драйву територією комплексу "Золота гора" та навколо нього, і за любки це зроблять ще раз, якщо ви зважитесь придбати авто.

Так само ви можете долучитися до неофіційного клубу фанів BMW, придбавши фірмовий одяг з колекції автомобільного бренду в мережі магазинів Puma Motorsport в Ужгороді (пл.Петефі, 10) та Мукачеві (вул.Возз’єднання, 20, ТРЦ "Щодня", 1 поверх).

Повний фоторепортаж з події дивіться у матеріалі BMW X Days на Закарпатті: як це було

Varosh

Фото: Андрій Davis

0 #