Новини

Мукачівці Be Good випустили свій перший альбом

4 Червня 2013 2 277

Він складається з семи композицій і має назву Innerspace. Як кажуть самі музиканти, основні жанри Post-Rock, Space-Rock та Ambient.

– Працювати на альбомом почали з січня 2013 року. 2 сингли (Crack, Feeling the Pulse) були написані ще взимку 2012. Увесь альбом зиписали вдома у нашого клавішника Андрія Кобаля, за що йому окрема подяка, – каже один з учасників гурту Девід Кравченко.

Варто відзначити, що сьогодні склад гурту та стиль музики дещо відрізняється від того, що був у 2012 році.

– Від самого початку у гурті був я та Андрій Кобаль. У 2012 році ми грали джаз. Пізніше Віталій Попович попросив написали саундрек до його вірша. Так з’явилася композиція Crack. Пізніше ми з Андрієм написали Feeling the Pulse. Коли почали думати про запис альбому та живі виступи на більш високому рівні, почали шукати басиста. Так Віктор Токар з’явився у Be Good. У такому складі гурт існує з січня цього року, – каже Девід.

– Ми не ставили собі за мету писати якусь певну музику, просто робили те, що вміємо та виражали, що відчуваємо. У підсумку вийшов альбом Innerspace. Якимось одним стилем охарактеризувати його все ж важко. Це просто музика. Нехай до стилів відносять її критики. Вона створює образи в голові у людей, образи різні і це головне, тому що музика динамічна. У неї немає однієї теми чи ідеї. Напевно єдине, що вона пропагує – це свободу – кажуть у Be Good.

Обкладинка до альбому: Діна Кравцова та Вікторія Макаревич

0 #