Новини

AIESEC в Ужгороді оголошує набір учасників на міжнародну програму обміну

9 Квітня 2013 2 557

Це означає, що вже влітку є змога відправитися у країни Азії, Європи та Африки.

Тривалість програми обміну становить 6-8 тижнів. За цей час є можливість взяти участь у соціальному проекті, розвинути свої презентаційні навички, познайомитися з новими цікавими людьми і помандрувати. 

Для участі в міжнародній програмі обміну цього літа потрібно заповнити анкету на сайті ua.join-aiesec.com до 11 червня 2013 року. Якщо ж є бажання відправитися на стажування раніше (травень, червень), то анкету слід заповнити до 31 травня. Деталі про програму можна знайти на сайті http://uz.aiesec.ua/uk/students/internships.

Країни, які можна відвідати цього літа: Польща, Угорщина, Росія, Єгипет, Індія і Китай.

Для учасників перед початком програми обміну локальне представництво AIESEC проведе конференцію під назвою «BeGlobal», на якій досвідчені доповідачі та учасники попередніх програм допоможуть підготуватися та спланувати незабутню подорож в країну мрії.

Якщо ти хочеш дізнатися більше про країни та програми обміну «з перших уст», відвідай наші заходи “CountryDays” у твоєму місті.

Більше інформації на сайті, у соціальних мережах: http://vk.com/aiesec_exchange_programm_uzh та http://vk.com/aiesec_uzh.

Перші Country Days в Ужгороді відбудуться вже цього четверга.

Або за телефонами:

066 085 59 26 – Гомонай Наталя, віце-президент з вихідних стажувань

095 73 73 602 – Ковтан Надія, віце-президент зі зв’язків з громадськістю

Varosh.com.ua

0 #