Мода - Архів

Tereza Varga: прикраси зі скла та живих квітів

5 Листопада 2015 5 699

Терезія нещодавно закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв. Зараз дівчина живе та працює в Ужгороді і виготовляє незвичайні та дуже стильні прикраси.

— Після навчання майже не працювала зі склом і буквально 1,5 роки тому потрібно було зробити якийсь ексклюзивчик в подарунок, тоді і повернулась до виробів зі скла. Почала з прикрас, поєднавши любов до вітражів і нестандартних аксесуарів. Звичайно, тут більшу роль відіграє не скло — а форма, колір, фактура самої рослинки. Для якої вже я шукаю лаконічну, просту форму в склі, яку диктує і на яку надихає сама природа, — розповідає Терезія.

— В кінцевому результаті я намагаюся створити стильну річ, яка підкреслить образ, якщо це аксесуари або інтер’єр, якщо це предмет декору. В майбутньому планую більше експериментів з самим склом так як воно має безліч методів декорування, як в гарячому, так і в холодному виді, — каже майстриня.

Вироби бренду "Tereza Varga" можна придбати в Ужгороді, у Львові ("Щось цікаве") та Одесі ("Дом культуры Лес"), також можна замовляти через інтернет.

Varosh

0 #