Мода - Архів

Kira Plastinina: студія стилю + шоурум

2 Березня 2013 7 163

Святкування річниці бренду на Закарпатті, яке пройшло в перший день весни у Мукачеві, перетворилося на яскраву вечірку.

Гості змогли не тільки придбати речі з нової колекції зі знижкою під ексклюзивний діджей-сет, а й стати очевидцями та співучасниками перфомансу з живими манекенами, поспілкуватися з друзями, пригоститися тістечком та випити келих шампанського.

Концепцію святкування вигадала сама ж власниця фірмових бутиків Kira Plastinina в Ужгороді та Мукачеві. 

«Звичайно, ідея з живими манекенами – доволі смілива, але ми вирішили ризикнути. І усі, хто проходив неподалік нашого магазину в «Щодня», звертали увагу на гучну музику від діджея, який грав прямо посеред бутику, та вбраних дівчат, які виконували роль манекенів», – розповіла Ірина Химинець Varosh-у.

Іншим подарунком для гостей святкування стали знижки – 20% на нову колекцію та 90% на стару. «На багатьох, це дуже подіяло, адже першу річ ми продали сьогодні за годину до відкриття магазину», – зізналася Ірина.

Однією з цілей, коли вона заходилася відкривати бутики Kira Plastinina на Закарпаття, було перетворити їх на повноцінні студії стилю. Ця ідея лежить в основі бренду.

Схоже, Ірині вдалося навіть більше. Магазини Kira Plastinina в краї поступово стають повноцінними шоурумами, де окрім речей можна знайти й емоції з ними не пов’язані.

Адреса студій стилю Kira Plastinina:

Ужгород, ТЦ «Дастор», вул. Собранецька, 160
Мукачево, ТРЦ «Щодня», вул. Возз’єднання, 20

Нову колекцію від бренду Kira Plastinina ви можете переглянути тут.

Марія Сонце, фото Олега Григор’єва, Varosh.com.ua

0 #