Мода - Архів

Gres Decor: елегантність та ніжний шик

26 Березня 2013 6 774

Напевно найважливіша новина Ukrainian Fashion Week – презентація інтер'єрного дизайну Gres Decor від Вікторії Гресь.

У дизайнерського дому з’явилася ще одна родзинка: вінтажні комоди, люстерка, світильники, текстиль та ручне оздоблення елементів декору. І хоча інтер’єрним дизайном модний дім Вікторії Гресь займається вже близько п’яти років, утім презентувати бренд широкому загалу та заявити про себе – вирішили лише зараз.

У студії кажуть, що їхня робота – не просто ремонт або декорування інтер’єру. Радше – оздоблення оселі предметами та речами, що яскраво перегукуються з культурною спадщиною, яку можна буде залишити й нащадкам.

Сам же бренд Victoria Gres – унікальний. Позаяк, дизайнерка тонко відчуває історичні епохи і пропонує шанувальникам свого таланту насолодитися ними, наче добре витриманим вином. Сьогодні, до заснованого у 1993 році Дому Моди, входить три лінії одягу: Victoria Gres by GRES, Victoria Gres DENIM, Victoria Gres Couture, а також лінія авторських аксесуарів та Gres Décor.

Victoria Gres – бренд, який уособлює елегантність та ненав’язливий ніжний шик. Колекції дизайнера завжди відрізнялися індивідуальним стилем, тонким смаком та чуттям моди.

Під пильним керівництвом Вікторії Гресь сьогодні працює команда професійних дизайнерів, що займаються дизайном інтер’єру, виробництвом та декоруванням меблів, розробкою унікальних елементів декору, а також реставрацією та продажем старовинних меблів та антикваріату.

Проекти Gres Décor виконані у кращих традиціях бренду. Вони уособлюють унікальне творче бачення Вікторії, яка особисто залучена до всіх етапів виконання проекту. Дизайн-студія Gres Décor завжди пропонує несподівані та сміливі рішення, а також продуманий до дрібниць дизайн, тим самим створюючи справжні витвори інтер’єрного мистецтва.


Довідково:

Вікторія Гресь народилася у родині військовослужбовця у місті Байконур (Казахстан).

Закінчила факультет прикладного мистецтва Московського текстильного інституту.

1987-1991 – працювала художником по костюмах у Закарпатському музично-драматичному театрі.

У 1993 – відкрила дизайн-студію Вікторії Гресь в Ужгороді. У 1995 році тут же відбувся її перший показ.

1998 – у Києві відкрився перший бутик "VG", у 2000 – зареєстрована марка. 

У 2008 Вікторія Гресь створювала костюми для світового концертного туру співачки Джанет Джексон.

Колекції Вікторії Гресь демонструвалися у США, Канаді, Росії.

Сьогодні дизайнерка входить до десятки кращих в Україні.


Адреса студії Gres Décor у Києві: вулиця Новокостянтинівська, 15/15.

Tелефон: 0969644500

E-mail: gresdecor@gmail.com


Росана Бісьмак, спеціально для Varosh.com.ua 

Фото люб’язно надані Дизайн-студією Gres Décor

0 #