Мода - Архів

Еклектика, комфорт, стиль та вишуканість: італійський бренд Talco відкрив магазин в Ужгороді

13 Листопада 2013 6 091

Бутік італійського жіночого бренду Talco з'явився в Ужгороді минулої середи. Ми вирішили зайти на оглядини і зрозуміти, чим же Talco відрізняється від інших брендів представлених у місті.

Допомогла нам у цьому представник компанії Полін Ю (Pauline Yu), яка приїхала відкривати магазин з самої Італії.

– Це перший наш магазин в Україні. Ми віримо, що бутік тут має великий потенціал і що ужгородки полюблять наш бренд. Особисто я працюю з Talco від самого його заснування, з 2004 року. Мені дуже цікаво було розпочати роботу з цим брендом, бо це щось дуже схоже на виховання дитини від самого її народження. Вона має навчитися ходити, робити крок за кроком, дорослішати і розвиватися.

Стиль одягу від Talco дуже простий та вишуканий водночас. Речі комфортні, акцент зроблений на якість тканин та зручність у щоденному використанні. Часто у колекціях трапляються безшовні речі, дуже тоненькі тканини, які приємні до тіла, але є досить теплими для осінньої та зимової пори. Проглядаються тенденції до багатошаровості та легкого поєднування речей і аксесуарів між собою. Кольори, що обирає бренд заслуговують особливої уваги: м’які, ніжні, спокійні, а часом і доволі сміливі та зухвалі.

– В Ужгороді я пробула тиждень, переважно ми займалися підготовкою до відкриття. Але у місті я вже вдруге, тому встигла проаналізувати цю територію, розгледіти смаки місцевих жінок. Італійський одяг та стиль відрізняються від усього іншого, вони мають свій характер і їм характерна непередбачуваність. Сподіваюся, що українські жінки це оцінять. Ви справді чи не найгарніші у цілому світі. Щоразу, коли я приїжджаю до України, то дивуюся знов і знов, кожна друга-третя жінка могла б бути моделлю і це прекрасно, – каже Полін.

У Talco є прості речі, які пасуватимуть до усього, є вишукані, еклектичні, багатошарові. Загалом, бренд випускає 2 колекції на рік. Над кожною з них працює 12 дизайнерів.

– Вбрання від Talco мають досить еклектичний стиль, – розповідає Полін, – утім речей кежуал та сексі кежуал теж доволі багато. У цьому одязі можна ходити на роботу, гуляти з друзями, ходити на вечірки та до театру. Кожна жінка знає, що у неї мінливий настрій, можливо він змінюється навіть 100 разів на день, тому і наші вподобання щодо одягу різні щоразу. Ми б хотіли зробити кожну жінку щасливою, де б вона не була.

Одяг від цього бренду вишуканий, елегантний і практичний, у той самий час. Він за досить доступними цінами, тому багато ужгородок зможуть потішити себе прекрасними обновками. Речі від Talco роблять кожну жінку різною, не схожою на інших та пасують як для повсякденного життя, так і для особливого випадку.

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #