Мода - Архів

5 життєвих настанов для справжньої Міс від Наталії Ворони

5 Квітня 2013 3 238

Відома модель та гостя богемних заходів столиці поділилася простими, але водночас безцінними порадами з тим, хто тільки починає кар’єру моделі.

Хоч Наталя й народилася у Стрию, вважає себе, насамперед, ужгородкою.

Найгарнішою дівчиною цього міста вона стала у 1991 році та у статусі «Міс Ужгорода» стала фіналісткою національного конкурсу краси.

З тих пір її життя повністю змінилося. Можливо, так само зміниться сьогодні життя однієї з учасниць конкурсу «Міс Ужгород 2013».

Як стати успішною та не зрадити собі – Наталя Ворона ексклюзивно розповіла нашим читачам.

1. Природна краса – це хороша стартова позиція, але це ще далеко не все. Треба мати почуття гідності, силу волі та адекватно сприймати себе. Модельна кар’єра – це важка праця, фізичні та емоційні навантаження та складний режим.

2. Ніколи не порушувати особистих табу та не діяти всупереч власної моралі. Не варто змішувати професійне та особисте життя – постраждає або те, або інше. Звісно, кожен має свій шлях, втім, добре мати хороших наставників та вчителів.

3. Вміти триматися на людях. До дівчат з титулом "міс" завжди прикута увага, чи то в масштабах міста, чи області, або й усієї країни. Статус – це відповідальність. Дівчина зобов’язана завжди пам’ятати, що на неї дивляться, її розгадають та оцінюють. Окрім акуратності в одязі ключовим фактором є культура спілкування. Якщо немає внутрішньої культури, то ніякими зовнішніми чинниками це компенсувати неможливо.

4. На жодному етапі своєї кар’єри не давайте собою маніпулювати. Треба мати повагу до себе та ретельно обирати заходи, в яких варто брати участь. Не раджу хапатися за будь-які сумнівні пропозиції, неякісні конкурси, кастинги в барах та нічних клубах. Ваша професійна репутація одна і кожен крок треба ретельно аналізувати.

5. Тримати себе в руках і утримуватися від спокус, які присутні у цій сфері. Алкоголь та наркотики – ті речі, які зруйнували життя не однієї публічної персони. Згадайте приклад Кейт Мосс, яка впродовж всього життя не може позбутися наркотичного шлейфу.

P.S. І не забудьте, що у п’ятницю, 5 квітня у клубі Panorama by Kashtan буде рекордне скупчення гарних силуетів.

0 #