Життя

Житловий комплекс “Едельвейс”: комфорт та сучасність

29 Серпня 2016 6 616

Коли заїжджаєш на територію комплексу "Едельвейс", то перша думка, що це не в Ужгороді. Затишне подвір’я, рівненько висаджені кущі, привабливі ззовні будинки, гаражі для власників авто, усі балкони однакові – жодних натяків на засклені металопластикові конструкції. Зайшовши до самих квартир, враження лише підсилюються – все продумано, функціонально та сучасно.

Ринок новобудов в Ужгороді останнім часом помітно пожвавився. Почали з’являтися нові імена та забудовники з інших міст. Ми вирішили, що саме на часі розповісти про ці проекти та поділитися корисною інформацією, яка може стати вирішальною під час вибору власного житла.

Розпочинаємо з житлового комплекту “Едельвейс”, який розташований на вулиці Рилєєва, 4. Все про нього нам розповів сам забудовник Роберт Тракслер. Який, до слова, справив на нас враження, адже не часто власники таких компаній з ім’ям самостійно показують житло кожному потенційному клієнту. Далі – пряма мова.


Історія


Будівництвом наша компанія займається багато років, тож маємо вже свою історію в цій справі. Кожен з наших проетів – тому підтвердження. Перший об’єкт знаходиться в провулку Шевченка, позаду “Дастору” – це 150 квартир; другий – “Вишневий Сад” на вулиці Осипенка – 300 квартир; третій проект – “Едельвейс” на Рилєєва, 4 – 118 квартир. Наразі будується комплекс “Вишневий” на вулицях Осипенка – Гвардійській на 200 квартир.

Кожна ділянка для будівництва є особливою та відрізняється від усіх інших. Якщо говорити власне про ту, на якій ми звели “Едельвейс”, то вона доволі компактна та невелика – навколо приватний сектор. Тому будівлі не мали бути дуже високими, головна задача була – створити затишок. А надихнула мене на зовнішній вигляд одна з поїздок до Австрії.

Коли я бачу земельну ділянку, то вже розумію, що саме на ній має бути. Не можна просто спроектувати будинок і побудувати його будь-де. Для кожного є відповідне місце та ідея.


Переваги


“Едельвейс” особливий тим, що розташований у дуже тихому та спокійному місці. Це справді затишний комплекс для молоді та сімей з дітьми. Окрім якісних матеріалів та розумного дизайну, однією з родзинок є квартири на перших поверхах з власним газоном. Наскільки я знаю, то в Ужгороді більше такого немає. На цих ділянках перед квартирою людина може постелити гарний газон, висадити дерева, хтось ставить столики для обідів та дитячі гойдалки. Це дуже популярно в Європі, але до України це лише зараз приходить.

Особливою популярністю користуються квартири на мансардних поверхах, які сьогодні так любить молодь. Ми, у свою чергу, робимо їх максимально продуманими, комфортними та затишними.

Особливе ставлення у нас і до внутрішнього дизайну. Ми пропонуємо індивідуальне планування квартири для кожного клієнта. Тому часто з нами радяться і щодо того, яким чином краще використати простір.

У “Едельвейсі” 118 квартир. Є 32 гаража, а також парковка перед будинком. Загалом – 100 паркомісць. 90% квартир у комплексі вже викуплені. Я пояснюю це тим, що людям дуже подобається місце, якість та сам комплекс.


Матеріали


Усі матеріали, які ми використовуємо, високої якості. Як для зовнішніх робіт, так і для внутрішніх. Все підбираємо як для себе. Як кожен господар, шукаємо ідеальне співвідношення ціна-якість. Намагаємося надавати перевагу українським виробникам, але є такі речі, які мусимо купувати в Європі. Скажімо, сантехніку.

Звісно, покупець може і самостійно усе підібрати на свій смак і гаманець. Це все залежить від ситуації та потреб людей, які житимуть у квартирі.

На жаль, на ринку забудов в Ужгороді якість все ж залишається не надто високою. Часто намагаються зекономити на всьому – на вікнах, опаленні, дверях, трубах. У підсумку – мають проблеми і люди, які придбали житло, і забудовник. Тому я дуже раджу покупцям завжди роздивлятися усі деталі одразу, аби розуміти, що купуєш.


Ціни


Що ж до цін на ринку нерухомості в Ужгороді, то в гривневому еквіваленті вони страшенно високі. Але навіть сьогодні є можливість будувати житло, яке буде доступне людям.

Що б там не казали, але люди зараз купують квартири. Переважно – батьки для дітей або молоді сім’ї. В об’єкті “Вишневий”, який ми зараз завершуємо, однокімнатну квартиру можна придбати від 14 тисяч 464 доларів.

На моє переконання, купувати житло, яке в процесі будівництва, значно зручніше та логічніше, адже ти можеш сам обрати для себе найкраще планування, поверх, квартиру. І плюс до всього – отримати значно нижчу ціну.

Люди довіряють забудовникам з історією – тим, до яких можна прийти на попередні об’єкти і подивитися на їхню роботу. Наші клієнти завжди можуть прийти на екскурсію до будь-якого з наших комплексів, а також відвідати безпосередньо саме будівництво.


Контакти:


Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #