Життя

White Label: брендові італійські сумки та аксесуари в Ужгороді

9 Серпня 2013 6 809

Виявляється, аби придбати модні аксесуари, скажімо, другої лінії Calvin Klein, Blumarine або Michael Kors, Armani закарпатцям не обов’язково їхати до Мілану чи Києва. У другому випадку, до речі, значно переплачуючи за улюблений бренд.

В Ужгороді ми знайшли повноцінну альтернативу такому шопінгу. При чому тут, як і в Європі, зараз шалений розпродаж.

– У цінах ми дотримуємося рекомендацій брендів, які поширюються на всю Європу. Тому й знижки на актуальні колекцій у нас аналогічні до тих, які діють там. Зараз вони сягають 50-70%. Відтак доступними стають речі, про які раніше кожен з нас міг тільки мріяти, – розповіла нам власниця бутика White Label Любов.

Власне, його вона і відкрила, аби зробити якісні та брендові речі доступнішими для закарпатців.

– Оригінальні аксесуари других і третіх ліній Calvin Klein, Blumarine, Michael Kors, Ferre, Armani можна знайти хіба у великих українських мегаполісах, насамперед, в Києві. Але ціни там – захмарні. Якщо привозити ті самі речі прямо з Мілану, як це роблю я, виходить значно дешевше.

Скажімо, брендову жіночу сумку сьогодні тут можна придбати по ціні від 700 і до 3500 грн., чоловічий гаманець – від 260 до 700 грн., ремінь – 500-850, сумку для документів – 600-990, дорожню сумку – за 1000, окуляри – 800-1440, клатч – 260-1200 гривень.

– Ціна коливається залежно від бренду, а також від матеріалу – чи це текстиль, чи це шкіра, чи це екошкіра, тобто перероблені залишки натурної шкіри, спресовані у листи. Останній матеріал дуже популярний у Європі. Усе через тиск та вплив усіляких зелених рухів, – пояснює Любов.

Назву магазина – White Label – вона взяла з історії бренду Ferre. Gianfranco так вперше назвав свою другу лінію.

– А слоган «Mad about bags» вже не пам’ятаю звідки, але це про мене, про жінок, більшість з яких дійсно дещо схиблені на сумках та аксесуарах, – з посмішкою зазначає наша співрозмовниця.

Відкрилися вони менше року тому, в листопаді 2012. Знайти магазин дуже просто. Він розташований у найбільшому торговому центрі Ужгорода «Дастор» на другому поверсі поруч з фонтаном.

– Хоч у нас майже порівну всього для жінок і чоловіків, але саме перші є нашими головними покупцями. Жінки або самі обирають для своїх чоловіків щось, або замовляють у нас подарункові сертифікати на 250, 300, 500 та 1000 гривень.

У найближчій перспективі Любов планує, що White Label представить брендові колекції на якомусь з показів.

– Треба з кимось скооперуватися, оскільки мій бутик пропонує аксесуари. Хоча це не проблема. Куди складніше з подією, на якій можна було б влаштувати такий показ.

Хоча, погодьтесь, куди зручніше споглядати усе зблизька. Можна навіть приміряти, покрутитися біля дзеркала. Тому краще не чекати показів, а відразу прямувати у бутик. Тим паче, доки знижки актуальні.

Varosh

Фото: Віктор Дьомін

0 #