Життя

Viper Gym: Здоров’я родини – наша мета

19 Березня 2015 5 796

Здоров'я, краса, енергія, гармонія та спілкування – усього цього майже неможливо досягнути без спорту. Про те, як поєднати усі ці фактори та гармонійно побудувати графік тренувань нам розповіли у мережі фітнес-центрів Viper Gym.

Сьогодні тут надають чимало послуг. Є багато видів змішаних занять (Jumping, Interval, Корекція фігури, Тай-Бо, Fit Active), силові заняття (TRX, Power Pole, Tabs Flex), аеробні заняття (Spinning, Stretching, Fly Stretching, Фітнес для вагітних, Аеробіка, ABL, ABT, Body Flex, Fit Ball), програма «Розумне тіло» (Pilates, Yoga, Sky Yoga), а також танцювальні заняття (Pole dance, Strip plastic, Dance Mix для дітей) та єдиноборства (Taekwondo, Box (дитяча група), Box (дорослі)). Нещодавно у фітнес-центрі з’явилися нові групові програми, які вже давно підкорили шанувальників фітнесу в усьому світі (Muscle Toning, ABT, Fit Ball, Step-n-Sculpt, Pilates (сертифікована програма). Нову фітнес-програму буде проводити спеціально запрошений тренер, Вікторія Гвоздієвська. 

– Наша мережа фітнес-центрів вирізняється тим, що ми надаємо послуги найвищого рівня на Закарпатті. До нас ходять активні цілеспрямовані люди, які хочуть від життя більшого. Це люди, які не женуться за трендом, вони осмислюють його. Тут ми не лише можемо запропонувати послуги для покращення здоров’я, а цілу життєву програму для того, аби побудувати себе. У наших залах можна навчитися правильно користуватися фітнес-послугами, – кажуть у Viper Gym.

Тут можна займатися як на групових заняттях, так і на персональних. У Viper Gym постійно працюють над підвищенням кваліфікації тренерів, направляють їх на навчання, аби покращити якість надання послуг. У мережі фітнес-центрів також проводять дитячі заняття.

У залах діє нова послуга – фітнес-тестування. Вона полягає у вимірюванні антропометричних показників на спеціальному аналізаторі. Метаболічний вік, у тому числі.

– Нам приємно спостерігати за тим, як до нас починають приходити цілі родини. Наприклад, якщо спочатку ходила дитина на бокс, то поступово мама почала приходити на фітнес, а потім тато до зали. Або навпаки – спочатку приходять батьки, а потім починають займатися й діти. Це й було нашою метою, адже не дарма наше гасло: здоров’я родини – наша мета, – розповідають у залі.

Нещодавно маркетологи Viper Gym провели дослідження ринку фітнес-послуг Ужгорода та Закарпаття, і виявилося, що найсильніший бренд саме Viper Gym. У комплексі кажуть, що зраділи та одночасно насторожилися через такий результат, адже це велика відповідальність та довіра.

– Ми прихильники річних абонементів – це стандартний європейський підхід у роботі фітнес-центру. Здоров’ям не можна займатися один день, тиждень чи місяць. Над собою потрібно працювати постійно, тому ми вважаємо, що й наші відносини з клієнтами мають бути міцними, регулярними та довготривалими, – кажуть у фітнес-центрі.

У Viper Gym постійно проводять акції. Наприклад, нещодавно, придбавши річний абонемент до зали, можна було купити такий самий для своєї другої половинки зі знижкою – 50%. Також тут постійно діє акція: будь-який мешканець Ужгорода у неділю може відвідати залу абсолютно безкоштовно. Єдина вимога – попередня реєстрація. А ще, кожен власник річного абонементу може щодня приводити до зали одного (щоразу іншого) друга на пробне заняття.

Нещодавно у фітнес центрі з’явилися нові абонементи "Gym 10" – 10 відвідувань тренажерки протягом місяця, "Gym Unlimited" – безлімітне відвідування тренажерки протягом місяця, "Group Card" – 10 відвідувань будь-яких групових занять протягом місяця і "Student Card" – безлімітне відвідування тренажерного залу протягом місяця з 10 до 17.

– Ми активно працюємо над своїм розвитком та постійно вдосконалюємося. Зараз ми часто запрошуємо до себе кращих тренерів з усієї країни. Найчастіше усі новинки у сфері спорту доходять до Закарпаття саме через Viper Gym. Ми ж у свою чергу привозимо їх з Європи або з Києва. Тренери радо діляться з нами своїм досвідом, а ми намагаємося органічно застосувати усе це в Закарпатті, – розповідають у залі.

Що ж до цін, то незважаючи на кризу та коливання курсів валют, вони на фітнес-послуги майже не змінилися. Купуючи річний абонемент (безліміт), ціна виходить значно нижчою, ніж середня на ринку. Утім, якість – європейська. Зміна ціни відбулася лише на кілька видів групових занять, на яких використовують додаткове обладнання. 

– Якщо говорити про закарпатський ринок надання фітнес-послуг, то ситуація не найкраща. Найчастіше у нас пропонують аеробіку, шейпінг і пілатес. Але це не так вже й погано, найгірше те, що їх викладають так, що відрізнити один вид від іншого майже не можливо. Професійна підготовка тренерів – не на найвищому рівні. Тому ми вирішили взяти на себе цю відповідальність. Вже незабаром ми почнемо проводити тренінги, на які будемо запрошувати тренерів з інших клубів. Нам дуже хочеться, аби все ж ужгородці змогли отримати ту якість послуг, на яку вони заслуговують, – кажуть у Viper Gym.

У Viper Gym є дитяча кімната для дітлахів, які приходять на заняття з батьками. Тут вони можуть гратися, як самостійно, так і під наглядом няні.

Також у приміщенні зали є салон краси, послугами якого можна скористатися до або після тренування.


Адреса:


Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #