Життя

SPAсіння від стресу та авітамінозу в місті

29 Квітня 2013 6 447

За жодні гроші світу не можна придбати нове здоров’я та непробивний імунітет, однак наблизитися до відчуття гармонії з собою та природою цілком можливо.

Навесні хочеться виглядати та почуватися добре та свіжо і якщо це бажання перевести у практичну площину, то найкоротший та найприємніший шлях досягення бажаної цілі – SPA-процедури. Не може не радувати той факт, що і в межах міста є де відновити сили та привести себе у порядок після зими.

Ми зробили добірку актуальних для цього періоду SPA-процедур в велнес-центрі готелю "Унгварський", які поєднуть приємне з корисним.

Душ Шарко – водна процедура, яка тонізує, освіжає та має як лікувальний, так і косметологічний ефект. Температура води, яку на вас направляють під тиском з відстані у кілька метів, змінюється від теплої до холодної, що дає можливість за двадцять хвилин пережити увесь спектр відчуттів.

Вартість процедури – 100 грн

Гідромасажні ванни – доступна розкіш, яка чудово справляється одразу з кількома задачами – масажують, зволожують та розслабляють. Одна з найпопулярніших – молочна ванна, а краса цієї процедури у тому, що булькання води з додаванням косметичного молочного концентрату, який приємно пахне та робить шкіру м’якою – розслабляє миттєво та насичує шкіру протеїнами. Окрім того, що емоційний стан зазнає позитивних змін, ще й шкіра помітно пом’якшується.

Вартість процедури – від 110 грн

Обгортування – яке б ви не обрали – медове, шоколадне, йогутрове чи кавове – має надзвичайний аромат, який абсорбується шкірою. Ця процедура заряджає енергією та змушує вас почуватися дуже особливим, адже сам процес не менш приємний за результат.

Вартість процедури – від 360 грн

Масажі – найбільш універсална форма релаксу, різновидів якого є чимало. Класичний мануальний, вакуумний, масаж мішечками з крарпатськими травами, арома та стоун масаж – для емоційного відновлення підійде будь-який.

Вартість процедури – від 55 грн

Лазня або чан – на відміну від поширеного стереотипа, це – всесезонні процедури. Чан з мінеральною водою тонізує шкіру та покращує кровообіг, а лазня – очищує організм, оновлює шкіру та загартовує.

Вартість – від 200 грн

Безумовно, всі зазначені процедури матимуть позитивний ефект самі по собі, однак для комплексного та тривалого результату існує кілька розроблених спеціальних весняних програм.

Програма "Весняне відновлення", розрахована на сім днів та включає в себе комплекс процедур, націлених на усунення недосконалосте обличчя та тіла. Зокрема маски, масажі, пресотерапія, фітопроцедури для обличчя та шиї та пілінги. Вартість програми становить 3000 грн.

Програма "Детокс", розрахована на три дні, допоможе позбутися зайвих кілограмів. Повертати легкість організу пропонується за допомогою підводних душів-масажів, вакуумних масажів, гідроколонотерапії, ванн з ароматерапією, обгортань, кінезотерапиї, озонотерапії та пресотерапії. Вартість цієї експрес-програми – 2000 грн.

Двотижнева програма "Ідеальне тіло" включає в себе комплекс процедур, направлених на моделювання тіла. Зокрема, душ Шарко, вакуумный масаж, підводний душ-масаж, медовий масаж, чакра-стоун масаж, пресотерапия, заняття з професійним тренером, відвідування солярія, депіляція. Вартість програми – 3500 грн.

Всю детальну інформацію та прайс-лист можна знайти на сайті http://www.ungvarskiy-hotel.com.ua/

Вікторія Рижова, Varosh.com.ua

Фото: Віктор Дьомін

0 #