Життя

Point & LIK: іноземні мови та відпочинок для дітей влітку

30 Червня 2015 4 035

City Point Uzhgorod – це денний табір для дітей від 6 до 12 років, у якому дітлахи не просто з користю проводять час, а й відпочивають та навчаються.


Денний табір в Ужгороді


Рідко трапляється, коли, так би мовити, конкуренти, починають працювати разом. Утім, якщо подивитися на співпрацю Point і LIK, то без сумніву можна сказати, що це не просто реально, а й дозволяє обом командам вийти на абсолютно новий рівень та якість.

Два лідери об’єднали свої зусилля, щоб зробити дозвілля дітей ще цікавішим та кориснішим. Команда "Point Camp", яка вже 5 років професійно займається організацією дитячих таборів в Ужгороді, Карпатах та Словаччині, та лінгвістичний центр "ЛІК" – перша й найбільша мовна школа в Закарпатті – у цьому році організовують спільний міський табір.

– LIK стеціалізується на навчанні дітей іноземним мовам, ми – на дитячому відпочинку. Тож ми вирішили об’єднати зусилля і створити справді хороший літній табір для дітей, де гармонійно переплітатимуться відпочинок з навчання. А почалося усе з того, що директор мовної школи відправила до нас доньку у зимовий табір – дитина на собі відчула, що таке Point. Тому ідея об’єднати зусилля виникла у нас майже одночасно, – каже засновник Point, Дмитро Хатько.

За словами організаторів табору, City Point Uzhgorod відрізняє від інших, перш за все те, що тут у дітей по-справжньому насичене життя. Адже у стандартному міському таборі діти просто проводять час під наглядом дорослих. Підхід City Point Uzhgorod кардинально інший – увесь день учасники об’єднані навколо найкращих вожатих спільними справами, не тільки цікавими, а й корисними.

Окрім того, не менш важливою є комфортна атмосфера. Тут завжди весело і душевно, діти почувають себе впевнено та у безпеці. Новинкою для Ужгорода та й Закарпаття загалом є щоденні фотозвіти завдяки яким батьки контролюють ситуацію та можуть детально обговорити з дітьми все, що вони дізналися нового.

– Великої уваги ми приділяємо розвитку комунікативних навичок. Завдяки професійній організації діти забувають про свої ґаджети, а досвідчені вожаті, різновікова група та продумані активності допомагають їм покращити навички живого спілкування, знайти нових друзів та стати впевненішими у собі, – розповідає Дмитро.

Якщо ж говорити про програму, яка чекає на дітей у таборі, то це:

Обідати діти ходять у затишний сімейний ресторан "La Provence". Тут вони отримують не лише смачне, а й здорове харчування. Протягом дня на дітлахів також чекає 2 tea-breaks – чай, лимонад, печиво, фрукти.

– У нас є певні терміни заїздів, усі з понеділка: 1.06 – 12.06, 15.06 – 26.06, 29.06 – 10.07, 13.07 – 24.07. Але якщо дитина у них не вписується, то ми вираховуємо індивідувальну програму і йдемо усім на зустріч. Але звісно, краще, коли люди реєструються заздалегідь, – розповідає Дмитро.

Вартість перебування на 10-денній зміні складає 1500 гривень. До неї входить перебування у таборі, харчування та всі активності програми.



Екологічний дитячий табір в Карпатах


Point також вперше проводить екологічний табір в Карпатах для дітей від 6 до 17 років. Одна з ключових фішок – вивчення англійської мови.

– Табір знаходиться в Міжгірському районі біля села Річка. Це екологічно чисте місце ідеально підходить для дитячого відпочинку, адже ми оточені горами і лісами. Ми впевнені, що це найкращі канікули в житті дітей в доброзичливій і безпечній атмосфері. Їх чекають нові і старі друзі з усієї України, а також чудова можливість відпочити від інтернету, телефонів і комп’ютерів, – каже Дмитро Хатько.

Під час табору діти будуть не просто знайомитися зі здоровим способом життя, а поринуть у нього. Тут їх вчитимуть здорово харчуватися, дбати про себе і світ навколо них.

– Проживають діти в дерев’яних будиночках. Свій день проводять, зазвичай, на території табору, де вони займаються за розкладом, місця для занять розосереджені по всій території табору. 5-разове харчування відбувається також на базі, – розповідає Дмитро.

Дати заїздів: 14.06 — 24.06.2015, 26.06 — 06.07.2015, 08.07 — 18.07.2015, 20.07 — 30.07.2015, 01.08 — 11.08.2015. Вартість табору 8 500 гривень.


Деталі за телефоном: 38 067 311 36 05.


Point Camp Slovakia


Point Camp Slovakia – це дитячий табір з поглибленим вивченням англійської мови для дітей віком 6-17 років. Табір знаходиться на березі курортного озера Ширава.

– Це чудове живописне місце ідеально підходить для дитячого відпочинку. На цьому місці ми проводимо табір вже 5-те літо. Цього літа ми пропонуємо 11-денні англомовні зміни, під час яких діти будуть покращувати знання англійської мови, вчитись працювати у команді, вивчати фінансову грамотність та інтернет компетентність, – розповідає організатор табору Дмитро Хатько.

Важливо, що у таборі розмовляють тільки англійською мовою, тим самим перетворюючи день в один великий урок англійської мови. Програма складена найкращими аніматорами України, які постійно розробляють нові заняття та ігри саме для сучасних дітей.

Дати заїздів: 08.07 — 18.07.2015, 20.07 — 30.07.2015, 01.08 — 11.08. 2015.

Вартість табору 425 євро. До неї вхадять: трансфер Ужгород-Табір-Ужгород, оформлення візи, візовий збір, страхування, проживання в 4-місних хатинках (бунгало), 5-разове харчування, заняття розмовною англійською мовою кожен день, розважальна і освітня програма "PointCamp", відвідування аквапарку "Thermalpark Šírava", фото та відеозвіти, договір про надання услуг.



Безпека


– Безпека дітей у нас завжди на першому місці, про це знають усі. На кожному етапі діти супроводжуються дорослими. День побудований таким чином, що діти завжди знаходяться під наглядом вожатих. Якщо говорити про виїзні табори, то їх територія закрита. Вночі вона патрулюється нічною зміною вожатих. Тут у нас працюють дуже прості правила, дотримуючись яких, ніхто не потрапить в неприємні ситуації. У таборі цілодобово знаходиться наш лікар. Всі діти застраховані.

Ми чудово розуміємо батьків, які відправляють дітей у табір за кордон. Ми розуміємо їхні побоювання і страхи, тому ми готові обговорити з ними усі деталі по телефону або при особистій зустрічі. Можете сміливо звертатися, якщо не вистачає якоїсь інформації, – підсумовує Дмитро Хатько.

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #