Життя

Небо: центр мистецтв та розвитку для дорослих і дітей в Ужгороді

23 Березня 2016 7 257

Наприкінці лютого в Ужгороді відкрили сучасний творчий простір для навчання, розвитку та натхнення.

Центр мистецтв та розвитку для дорослих та дітей "Небо" пропонує для дітей заняття за такими напрямками: пісочна та світлова анімація, живопис та графіка, як хобі-групи для дітей та дорослих, так і академічна підготовка до вступу у вищі спеціалізовані навчальні заклади, класичний танець та балет, театр танцю, контемпорарі, модерн та ф’южн, театральний гурток, класичний вокал, кераміка та гончарство, валяння, творча майстерня журналіста, повітряна акробатика на полотнах, заняття з англійської, німецької, угорської та французької мов, заняття з хендмейду, гімнастика та йога, заняття для вагітних, комплексний розвиток для діток від 1,5 року та міні-садок для діток від 2,2 років.

– Наш Центр створювався для поширення та популяризації творчості та мистецтва. Ми вирішили організувати зручне, сучасне та комфортне місце, де у комплексі та повній гармонії поєднувалися б безліч творчих напрямів, вивчення іноземних мов та виховання дітей. Та, перш за все, хочу звернути увагу на тому, що на заняття ми чекаємо не тільки діток, але й дорослих та діток з особливими потребами. ЦРМ "Небо" – це арт-простір із сучасними методами навчання, прогресивними педагогами, новими творчими напрямками, постійно діючими виставками, завжди цікавими творчими заходами та подіями і новітніми системами очистки повітря. З нами цікаво і ми завжди відкриті до побажань та зауважень, – розповідає директор ЦРМ "Небо" Ірина Мич.

Крім того, кожного тижня ЦРМ "Небо" проводить цікаві майстер-класи та творчі зустрічі, на яких учні можуть познайомися із відомими діячами різних творчих професій Закарпаття, а вони діляться своїми професійними секретами; будуть організовуватися міні-пленери, на яких діти працюватимуть поряд із відомим не тільки в Україні, але й далеко за її межами художниками, мистецькі-аукціони, арт-пікніки, фестивалі, театральні та танцювальні вистави, відкриті уроки та багато цікавих та наповнених творчістю подій, а щомісяця у постійно діючій галереї буде відкриватися нова цікава експозиція.

– Наш центр створений для того, щоб в якомога ширшому спектрі творчих напрямків, сюди я включаю і мови, бо їх вивчення це справжня творчість, вже з наймолодшого віку заохочувати як діток, так і дорослих відкривати в собі нові таланти та вдосконалювати вже відкриті. Хороше міцне суспільство можна побудувати на міцному фундаменті, а це – перш за все, культура та освіта, і їх потрібно плекати уже змалечку. Ми переконані, що для того, щоб створювати навколо себе красу та гармонію у будь-чому, не обов’язково бути професіоналом, не потрібно обмежуватися віковими категоріями, достатньо просто повірити у себе і свій талант. Ми зібрали у Центрі чудових викладачів, справжніх експертів у своїй справі, з цікавими підходами до подачі матеріалу та розкриття нових творчих особистостей. ЦРМ "Небо" має стати арт-простором європейського формату та сприяти максимальному розвитку культурно-мистецького середовища краю, – каже арт-директор ЦРМ "Небо" Мар’яна Боднар.


Адреса:


Varosh

Фото: Маріан Логойда

0 #