Життя

MIA Speedfitness: швидке формування бездоганного тіла

16 Серпня 2013 6 534

На початку серпня в Ужгороді з’явилась нова можливість для тренувань. Здавалося б, таких місць і без того вже достатньо, але коли ми побачили, що тут є лише один тренажер – трохи здивувалися. Потім нам розповіли, що за допомогою нього за одне тренування, себто 15 хвилин, м’язи скорочуються 38 тисяч разів. Звісно, у це важко повірити, тому ми не могли не випробувати усе на собі. Бо ж краще один раз відчути, ніж…

Знайомтесь – це тренажер Miha bodytec, що працює за технологією EMS. Саме з його допомогою під час тренування навантаження йде на всі групи м’язів одночасно, включно з внутрішніми, які при звичайних тренуваннях взагалі не задіяні. І саме ця чудо-річ змушує наші м’язи скорочувати аж 38 тисяч разів за 15 хвилин.

– Цей тренажер працює за технологією електроімпульсної стимуляції. Для скорочення м’язів, потрібно отримати імпульс від головного мозку, а з Miha bodyteс, м’язи отримують імпульс безпосередньо від нього. Велика його перевага й у тому, що він стимулює не лише видимі м’язи, а у внутрішні, – каже директор та тренер MIA Speedfitness Михайло Кузнєцов.

Загалом є чотири програми тренувань: базова, інтенсивна, антицелюлітна та релаксуюча. Антицелюлітна направлена, перш за все, на відновлення кровообігу і лімфодренаж. Її перевага у тому, що вона не виводить жир з організму, а руйнує самі жирові клітини. Релакс – ніжно масажує усе тіло, а на тренування за технологією Miha bodytec радять ходити не лише людям, що хочуть схуднути або набрати вагу, а й тим, що мають проблеми зі спиною та суглобами.

– Я все життя займався спортом: плаванням, бігом, танцями. Потім пошкодив спину і півроку майже не міг рухатися через біль, перепробував багато чого, аби її вилікувати, але нічого не допомагало. Згодом мені вправили хребет але, болі у спині мене мучили ще десять років. Якось ми дізналися, що наші знайомі в Угорщині відкрили таку студію. Після першого тестового заняття у мене три дні не боліла спина. Мені важко було у це повірити – це було щось неймовірне. Так я вилікував спину і вже півтора роки навіть не згадую про це, – переконує Михайло.

Перші результати від тренувань в MIA Speedfitness видно через 1-2 заняття. Обмежень за віком та комплекцією немає ніяких. Є лише звичайна заборона, як і при будь-якому виді спорту: цукровий діабет, епілепсія, вагітність та серцево-судинні захворювання.

– Коли ми переїхали з Угорщини до Ужгорода, то вирішили, що можемо не лише самі займатися, а й відкрити цей тренажер для інших людей, які мають такі ж проблеми. До кожної людини повинен бути індивідуальний підхід, тому кожен відвідувач має свою індивідуальну програму. До нас приходять і люди, у яких проблеми з суглобами, бо до звичайного спортзалу їм ходити не можна. Наш апарат не дає на суглоби абсолютно ніякого навантаження, – веде дружина Михайла, – Андріана.

Більшість наших відвідувачів ніколи не чули про технологію EMS, але є й такі, що вже давно хотіли спробувати це на собі, а декілька навіть займалися за кордоном. Усі вони виходили після заняття з широкою посмішкою, а згодом поверталися вдруге – вже за абонементом. За словами тренерів, достатньо одного заняття на тиждень, а найефективніший інтервал – 4 дні. За цей час м’язи встигають відновитися та прийти до норми.

– Заняття у нас мають велику перевагу ще й через те, що вони індивідуальні. Адже у спортзалі ми часто комплексуємо, коли на нас дивляться. Тут же ми займаємося лише 15 хвилин, худнемо, і працюємо індивідуально з тренером. Ніхто за нами не спостерігає, – каже Михайло.

Не важливо за якою програмою ви тренуєтесь, чи то позбавлення від целюліту, чи то схуднення, за словами тренерів, після припинення тренувань, ефект не зникає. Для того, аби зрозуміти чи підходить такий тип тренувань особисто вам, можна пройти тестове тренування. До слова, якщо ви молоді батьки, то вашому маляті тут теж буде чим себе зайняти.

– Тестове тренування необхідне для того, аби ми познайомилися з клієнтом, а він з нами і з технологією. Людина має побачити наші можливості та відчути свої. Тестове заняття триває 15 хвилин і коштує 150 гривень. Наступні тренування – 200. Можна також придбати абонемент на 10 занять за 1800 гривень. Якщо підрахувати скільки грошей нам потрібно витратити на спортзал і тренера для того, аби досягти таких результатів, які ми можемо отримати тут за значно коротший проміжок часу, то вартість тренувань у нас виходить в рази дешевшою, – каже Андріана.

Загалом з фітнесом у MIA Speedfitness немає практично нічого спільного, окрім головної мети – корекції фігури. У ході тренувань зміцнюється серцево-судинна система та прискорюється ріст м’язів. Сьогодні такі послуги новинка не лише в Ужгороді, а й в Україні, хоча, в Європі це вже поширена практика, – розповів нам директор MIA Speedfitness, Михайло Кузнєцов.


Графік роботи: пн.-пт. з 10:00 до 20:00, сб. з 10:00 до 16:00.

Адреса: Ужгород, площа Гренджі Донського, 3.

Телефон: 050 040 15 91.


Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #