Життя

Хутір “Деренівка”: затишок, відпочинок та оздоровлення

15 Листопада 2016 5 229

Нещодавно у "Деренівській Купелі" розпочав роботу хутір "Деренівка" – затишний комплекс, побудований у вигляді закарпатського села, де можна відпочити від шаленого ритму міського життя та повсякденних турбот, насолодитися екологічно чистою місцевістю та мальовничою природою.

Про хутір


У "Деренівці" все створено для комфортного відпочинку гостей. Колиба, в якій можна смачно попоїсти, вміщує до 20 гостей. Її можна орендувати повністю. Банний комплекс, в якому є чан, сауна, кімната відпочинку може прийняти компанію до 16 чоловік. Він повністю закритий від сторонніх, тож відпочинок абсолютно спокійний та лише в колі друзів.

На території хутору є 7 альтанок з мангалом. Кожна з них помістить до 10 гостей. Поряд із ними – джерело з чистою прохолодною водою та дитячий майданчик та паркінг.

Протягом вихідних всі гості комплексу, які приходять на прогулянки в "Деренівську Купіль" і заходять на хутір "Деренівка", пригощають гарячим трав’яним чаєм.

За додатковою інформацією по вартості та замовленню послуг звертайтесь за телефоном: +38 (050) 449 80 44.


Новорічні вечорниці на хуторі "Деренівка"


– Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Те саме стосується і новорічних корпоративів. Яскраве корпоративне, свято, проведене в незвичному місці залишить тільки приємні спогади у вас та ваших колег, та ще більше об’єднає вашу команду для нових звершень в Новому 2017 році. Запрошуємо провести новорічні корпоративні свята на хуторі "Деренівка". Колоритний інтер’єр, смачні страви, тепла атмосфера – до ваших послуг, – розповідають у "Деренівці".

Вартість меню – 400 гривень на особу. Пропозиція дійсна від 10 до 20 осіб.


Акційні пропозиції


Відвідати банний комплекс хутору "Деренівка" – хороший привід зібрати друзів та відпочити від повсякденних турбот, добре попаритися в лазні або розслабитись в чані на травах та цілющій деренівській воді.

Вартість оренди – 900 гривень за 1 годину. Кожна наступна година – 450 гривень. Максимально можлива кількість гостей – 12 чоловік.

До послуг гостей: чан, лазня на дровах, кімната відпочинку з каміном, басейн з холодною для пірнання, закрита територія.

У вартість включені дубові віники, рушники иа простирадла, а також трав’яний чай.


Події


На хуторі "Деренівка" також проходять різноманітні тематичні події. До прикладу, влітку тут проводять гриль-вечори та закарпатські гостини на відкритому повітрі в альтанках. Під час них шеф-кухар готує фірмові страви на відкритому повітрі. А після – гості дегустують настоянки власного виробництва.

Під час закарпатських гостин гості куштують закарпатські страви: бограч, боб-левеш, голубці, картоплю з бринзою та салом.

А нещодавно на хуторі пройшло свято вина та винограду, приурочене збору урожаю винограду та виноробству – традиційній справі, якою славиться Закарпаття. Під час свята гості могли ознайомитися зі звичаями та культурою виноробства краю.

Varosh

Фото: Карл Смутко

0 #