Життя

“Hello Style”: просторий шоурум європейських жіночих брендів

6 Січня 2014 6 972

Менше місяця тому в Ужгороді відкрився новий магазин жіночого одягу та аксесуарів. І хоча це досить невеликий проміжок часу, відвідувачів вже було чимало. Тут кажуть, що більшість людей, які потрапляють до бутіка, обов’язково розповідають про нього друзям, а ті вже приходять, аби перевірити чи усе це справді в Ужгороді. Ми теж скористалися порадою і от що з цього вийшло.

Екскурсію нам провела молода власниця магазину Жанна. Дівчина сама розробила бізнес план ще навчаючись у школі, продумала дизайн до дрібниць, об’їздила чимало міст у пошуках потрібного одягу.


Мені завжди хотілося відкрити в Ужгороді не просто магазин з хорошим одягом, а зробити його таким, аби жінки могли дозволити собі купити, скажімо, хорошу італійську сукню за адекватною ціною.

У нас приємні ціни, поєднані з комфортом і гарним настроєм.

У магазині усіх зустрічають з посмішкою і завжди пропонують сік або шампанське, – каже Жанна.


Співвідношення якості та ціни приємно здивувало. Загалом мінімальна ціна у магазині 12 гривень – за заколку, максимальна – 1200 – за пуховик. Особливої уваги заслуговує й те, що тут немає великої кількості однакових речей. Кажуть, що кожна – лише у кількох розмірах. Якщо говорити про вік клієнтів бутіка, то тут купували речі і 15-річні дівчата, і 50-річні пані.

Заходячи до Hello Style, одразу звертаєш увагу на розміри магазину: він просторий, світлий, а на м’якенькому дивані хочеться провести увесь день. Власниця магазину каже, що їй хотілося зробити щось дуже комфортне, аби не було штовханини, спеки. Тут спокійнісінько можна влаштувати і модний показ – місця для дефіле вдосталь. А ще тут пахне парфумами Carolina Herrera.

Планів на найближчий, і не тільки час, у Hello Style вже чимало. Зокрема, відкриття повноцінного шоуруму в Ужгороді та магазину у Мукачеві. Про що ми обов’язково вам розповімо.


• Адреса магазину: Ужгород, ТЦ "New Plaza" вул. Фединця, 18, 2-ий поверх
• Графік роботи: 10:00 – 19:00, без вихідних
• Номер телефону: 066 703 79 93

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #