Життя

Гастро-івент: Вечір дегустації фреш пасти

14 Лютого 2013 3 461

З 8 січня в ужгородському кафе «Місіс Грінвіч» запустилося нове меню, в якому представлено чимало видів фреш пасти.

Як значиться у кулінарних довідниках, свіжа паста – це та, яка не проходить високої термічної обробки у спеціальному сушильному обладнанні, а подається на стіл одразу після приготування. Ясна річ, що і соуси до неї подаються також лише власного приготування.

макарошки1

У «Грінвічі» вирішили не намагатися вразити любителів макаронів максимальною автентичністю рецептів та не стали з аптечною точністю відтворювати знані італійські наїдки. Принцип полягав у тому, щоб класичні види пасти зробити якомога смачнішими, подекуди досить сміливо додаючи несподівані інгредієнти. Пасти-фаворити відвідувачів дегустації і потрапили до новоствореного меню.

макарошки2

Формат вечора передбачав ознайомлення з культурою споживання та виготовлення макаронів, а також байки та цікаві факти про виникнення кожного з видів пасти.

макарошки3

Загалом, місцеві гурмани скуштували одинадцять різновидів свіжої пасти, а вже незабаром ресторатори обіцяють ввести в меню ще кілька цікавих позицій, в тому числі і равіолі власного виробництва.

Вікторія Рижова, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Віктор Дьомін

0 #