Життя

Фітнес-клуб “AlexPro”: формула вашого успіху

21 Травня 2015 10 147

Кілька тижнів тому в Ужгороді відкрили нову залу для занять спортом. Тож у містян з’явилася чудова можливість для вдосконалення власного тіла.

В "АlexPro" можна відвідувати тренування у залі групових занять, тренажерному залі, обрати дитячі програми для своєї дитини, а також відвідати масажний кабінет та фітнес-бар з лінією спортивного харчування.

– Нам хочеться не лише продовжити розвиток фітнес-індустрії у нашому місті, але й вивести її на новий рівень. Для нас важливо, аби люди отримували не лише хороший результат та якісні послуги, а й задоволення від того, що займаються саме тут. Адже, коли у людини є мотивація для занять, то завжди знайдеться час на спорт та здоровий спосіб життя. А, як відомо, для ефективності потрібна систематична робота над собою, – каже срібний призер Кубку світу з жиму лежачи та директор фітнес-клубу Юрій Теличко.

Усі тренування проходять на тренажерах останнього покоління. У самій же залі дуже затишно та комфортно, а з просторих вікон відкривається чудовий краєвид.

– Якщо говорити про наші родзинки, то це тренування на балансувальних платформах BOSU (багатофункціональне транування на півсферах, яке чудово готує людину для повсякденного життя) – дуже енергійні заняття, що дають колосальний результат. У нас великий спектр групових занять, таких як Shidokan karate, змішані єдиноборства, стретчінг (система спеціальних вправ для розтягування м’язів і підвищення рухливості в суставах) , Power step (комбінація степ аеробіки і силових вправ), Fitball dance (авторський напрямок занять з використанням елементів латиноамериканських танців) , функціональні петлі TRX (тренування з використанням ваги власного тіла), cпінінг (імітація велогонки на тренажерах, заняття відносять до досить важких кардіо-тренувань з високими навантаженнями). У залі під час деяких занять гратиме спеціально підібрана музика та світломузика, – розповідає Юрій.

Увесь тренерський склад зали – це діючі спортсмени, що виступають на різноманітних змаганнях та займають призові місця. Вони можуть надати кваліфіковану консультацію, скласти індивідуальні програми тренувань та харчування.

– Окрім зали з тренажерами та кімнати для групових занять у нас є масажний кабінет, де працюють масажисти з медичною освітою. Також є комфортні роздягалки та душові. У залі працює фітнес-бар, а також є доволі простора та зручна зона для відпочинку. Тут можна відпочити після тренування, або посидіти за порцією коктейлю перед заняттям, – ділиться з нами директор "АlexPro".

Юрій Теличко каже, що у спорті вже не перший рік і за цей час вже займався практично у кожному з залів Ужгорода. Однак, знайти ідеальний так і не вдавалося. Тому під час створення фітнес-клубу "АlexPro" головна ідея власників була у тому, аби створити залу мрії, у якій буде комфортно займатися і кожне нове тренування чекатимеш із нетерпінням.

Varosh
Фото: Олександр Смутко

0 #