Життя

Фітнес студія “Play”: у безперервному русі

9 Лютого 2015 9 263

Кілька місяців тому у Мукачеві з’явився новий фітнес центр. До відкриття готувалися більше чотирьох місяців. Спочатку знайшли хороших тренерів, потім взялися за оздоблення приміщення.

Про усі тонкощі цієї справи, а також про можливості нової зали нам розповіла її засновниця Надія Кікоть.

– Основний наш напрямок, якого раніше не було у Мукачеві, – це полденс. Власне, на нього найбільше й хочуть потрапити дівчата. Хоча, окрім нього маємо ще й багато інших хороших програм. У нас викладають стретчінг, аеробіку, йогу, силовий фітнес та стрип пластику. Як ми й очікували, найбільше навантаження зараз на полденс. Утім, багато людей і не витримує його. Все ж це не простий вид спорту, – розповідає Надія.

Сьогодні групи однаково завантажені. Є два тренера з Мукачева та два – з Ужгорода. Тренери можуть не лише навчити керувати власним тілом, а й надати фахові рекомендації, скласти режим тренувань та харчування.

У фітнес студії є можливість відвідувати як групові тренування, так і індивідуальні.

– Люди, які ходять до нас дуже задоволені і вдячні. На жаль, у Мукачеві не так вже й багато місць, куди жінки можуть піти для заняття спортом. Часто умови для занять не найкращі. Тому відкриття нашої студії було дуже на часі. Дівчата кажуть, що вже давно мріяли, аби щось подібне відкрилося у місті. Нам це приємно, – кажуть у "Play".

Велика перевага студії у тому, що тут можна обрати для себе оптимальний час для занять. Є як ранкові та денні тренування, так і вечірні. У групі зазвичай займається близько 10 жінок, а залі для полденсу і стретчингу – до 5.

– Особисто я все життя дружу зі спортом. Завжди займалася у фітнес центрах. Минулого року відкрила для себе полденс і закохалася у нього. Потім переїхала до Мукачева і зрозуміла, що тут займатися не зможу. Тому вирішила відкрити студію для себе і для інших жінок. Думаю, що жінка має знаходити час для спорту і для себе. Сьогодні модно бути у хорошій формі, – каже Надія.

Студія лише для жінок. Наразі тут немає дитячих занять. Але дівчата з 14 років вже можуть спокійно приходити на заняття. Обмежень за максимальним віком немає жодних.

Varosh

Фото: Крімері Златкіна

0 #