Life

FASHION HOUSE Old CONTINENT: модний концептуальний дім у новому форматі

11 Листопада 2015 4 372

Найяскравішою подією місяця можна вважати відкриття модного концептуального дому FASHION HOUSE Old CONTINENT у новому форматі. Два місяці періоду реконструкції – два місяці в очікуванні інтригуючих змін. І от він – сучасний, прогресивний FASHION HOUSE в істинному своєму призначенні.

Про новий концепт та ідейне перевтілення розповідає креативний директор FASHION HOUSE Old CONTINENT Вікторія Гейдел-Козарь. Далі пряма мова.


Ідея


Будинок моди FASHION HOUSE постав в новому концептуальному рішенні – TOTAL LOOK. ONE LOCATION, що означає наслідувати напрямок єдиної локації, де людина зможе знайти для себе все: одягнутись, так би мовити, "з ніг до голови". Цей задум був покладений ще за часів заснування модного дому. Ми готували ідеї щодо втілення, працювали над досягненням бездоганного дизайну. Найбільших змін досягнуто на першому поверсі, що перетворився у справжню галерею аксесуарів. Зустрічний зал, змінив своє призначення. Відтепер – це простір безлічі можливостей.


Про нові можливості


Змінилось все. Опинившись в новому просторі FASHION HOUSE перше, що привертає увагу – це атмосфера, дизайнерські рішення та саме захоплення від того, чого можна досягнути, коли є бажання, прагнення, уява та надійна, креативна команда. У розробці інтер’єру брали участь місцеві талановиті, креативні дизайнери – проектувальники. А втілити задум допомогла теж місцева професійна організація. Тепер FASHION HOUSE постав в істинному своєму призначенні – бути єдиною локацією безлічі можливостей. А для цього в галереї аксесуарів представлені декілька ліній: лінія прикрас та годинників, лінія нішевої парфумерії та парфумерії для дому сегменту "Made in Italy", лінія сумок та гаманців, лінія аксесуарів та, в тому числі, брендових окулярів. Безперечно, у влаштуванні таких змін включені всі актуальні напрямки як у проектуванні, так і у підборі асортименту.

Керуючись заданим ритмом, нам вдалося відібрати тільки бестселери колекцій та презентувати нові імена. Вперше представлено лінію нішевої парфумері в її оригінальному виді та лінію ароматів для дому. Новинкою стала також колекція сумок від Jannifer Lopez, ультрасучасні фешн-годинники Just Cavalli та ще більше модних окулярів. Новий FASHION HOUSE постав з абсолютно новими, актуальними колекціями сезону осінь-зима 2015. А що стосується окулярів, то тут ми досягли неможливого та перевершили очікування. На відкритті презентовано колекцію окулярів 2016 року понад 8 брендів одразу, серед яких Valentino, Salvatore Ferragamo, Chloe, Calvin Klein та ін. Якби не ця подія, напевно, нам не вдалося б досягти такої прем’єри.


Про прем’єри та концепт TOTAL LOOK. ONE LOCATION


FASHION HOUSE презентує новий напрямок у формуванні образів: з-поміж 20-ти представлених брендів наша команда створює насправді модний, актуальний образ до будь-якого настрою. Якщо раніше модний дім представляв перелік колекцій брендів, то зараз вони слугують інструментом у формуванні власних TOTAL LOOK. Команда продавців-консультатів виступає у ролі стилістів, що створюють індивідуальний образ для кожної особистості. Ну і, звичайно, FASHION HOUSE продовжує вражати прем’єрами та новинками. У сезоні осінь-зима 2015 ми представили новий бренд яскравих кольорових поєднань – BYBLOS. Ще однією новинкою став абсолютно молодіжний, модний і доступний бренд SILVIAN HEACH. Саме ці два бренди зуміли створити контраст та доповнити брендові колекції FASHION HOUSE. Зараз варіювати у поєднаннях та образах стає справжнім захоплення і це відчує кожен шанувальник модних речей.

Додам, що у FASHION HOUSE представлені актуальні колекції сезону осінь-зима 2015 у всіх стилістичних напрямках: від класики Lagerfeld та Roy Robson до кежуал Tommy Hilfiger, від екстравагантних поєднань Liu Jo до простих та елегантних Calvin Klein Jeans. Ну, а завжди актуальний бренд Camel Active отримав повністю автономну територію в рамках концепт-стору. Словом, ми витримуємо своє істинне призначення – бути єдиною локацією насправді модного шопінгу.


Про цілі та плани


Звісно, продовження історії модного дому було б неможливим без надійної команди. Відданість, командний дух та безцінний досвід є гарантом професіоналізму та впевненого розвитку. Відтак, життя "у дусі FASHION HOUSE Old CONTINENT" стимулює та акумулює до нових горизонтів та відкриттів.

Із перевтіленням зустрічного залу ми починаємо нову історію. І це тільки початок… А між тим, у кожному новому дні FASHION HOUSE Old CONTINENT гідно несе звання флагмана авторитетного концептуального будинку, що задає тон модному життю нашого міста.

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #