Життя

EMIGRAND art hotel & restobar – концептуальтний заклад для шанувальників сучасної кухні і відпочинку

12 Вересня 2017 4 965

Комплекс EMIGRAND поєднує в собі арт-готель і рестобар, дизайн яких виконано в єдиному стилі поп-арт.

Ідея створення

Подорожуючи, кожна людина опиняється в новому місці і частково відчуває себе емігрантом – звідси і назва «ЕМІ» емігрант + «GRAND» гранд, як назва найпопулярніших готелів світу. Один з найвідоміших емігрантів Закарпаття є Андрій Воргола (Andy Warhol). Саме його творчість надихнула власника на створення досить незвичайного проекту art hotel & restobar EMIGRAND.

Готель виконано в стилі поп-арт, на даху висить величезний жовтий банан з обкладинки першої платівки гурту Velvet Underground, продюсером якої був Воргол. На вході можна зробити селфі з королем поп-арту висунувшись з банки Campbell’s, рецепція також виконана у вигляді консервованого томатного супу.

Кожен номер готелю унікальний, адже малюнки на стінах номерів не повторюються.

Рестобар також має свої фішки – простір зонований і мобільний, 3 зали, один з яких трансформується в конференц-зал, в кожному залі витримано свій стиль – від яскравих пластикових меблів до витончених класичних форм.

Меню поєднує в собі 4 кухні світу – українську, єврейську, італійську та американську. Рекомендуємо скуштувати улюблені страви Воргола – томатний суп Campbell’s і бургери.

Окремої уваги заслуговує конференц-зал загальною площею – 50 м2. Простір може бути ізольований від основної частини рестобару EMIGRAND ролетами та гардинами.

В конференц-залі є WI-FI, проектор, мікрофон, вмонтовані аудіо колонки, мікшер, ноутбук.

Освітлення природне з можливістю затемнення вікон.

Варіанти розміщення гостей: театр – до 100 осіб, буквою «П» – до 70 осіб, буквою «Г» – до 50 осіб.

Орендувати конференц-зал можливо погодинно та на цілий день.

Майже кожного дня в рестобарі відбуваються тематичні заходи – майстер-класи з живопису, кіно-вечори, музичні заходи і кожного місяця заклад експериментує з новими форматами, ось чому варто слідкувати за його сторінкою в соцмережі, щоб не пропустити жодної події.


Контакти:

На правах реклами

0 #