Життя

“Дасторія” у “Токіо”: смачно та по-сімейному

16 Грудня 2013 6 618

Днями ми зайшли до кафе у ТЦ "Токіо", аби випити кави та з’їсти тістечко і зрозуміли, що хоча й заклад за інтер’єром абсолютно ідентичний до того, що у "Дасторі", утім має чимало родзинок. Про них і хочемо вам розповісти.

"Дасторія" – тиха та затишна кав’ярня, досить простора, більше навіть схожа на невеличкий сімейний ресторанчик. Зранку та по обіді тут не було жодного вільного місця, тож фотографу довелося прийти наступного дня на саме відкриття, аби не відлякати відвідувачів камерою.

Загалом же ми помітили тут і студентів, і підлітків, і батьків з дітьми, і бізнес-партнерів, що прийшли на швидкий бізнес ланч. Утім, про все по черзі.

"Дасторія" у "Токіо" з’явилася 3 роки тому. Її концепція та дизайн ідентичні з попередницею, про яку ми вам вже розповідали. Тут така сама добра кава Blaser та безліч інших цікавих сортів, свіжа випічка власного виробництва, бульйон без "кубиків", вареники та пельмені, а усі страви та напої готуються виключно на артезіанській воді.

Окрім усього, у закладі вже є та ще готується чимало новинок. Розповімо трохи про них. Якщо ви надаєте перевагу ранковій каві поза домом, то тут ви її покуштуєте за значно нижчою ціною, ніж удень: 7 гривень, замість 10. Такий подарунок можна отримати до 11:00 години.

У закладі також сформували бізнес ланчі або ж комплексні обіди. За перше, друге, салат та компот тут ви заплатите лише 28 гривень. Окрім того, звісно, у меню можна знайти чимало сніданків, салатів, супів, других страв, млинців та тістечок.

Для любителів пива пропозиція майже казкова – з 18:00 і до 23:00 до літрового бокалу – закуска безкоштовна. Завважмо, що це не лише горішки чи сир, хоча, краще погляньте самі.

Що ж до того, чого ще слід чекати у "Дасторії" в "Токіо" до Нового року, то це спеціальне фітнес-меню, що вже розробляється кухарями та спортсменами, адже поряд з кав’ярнею тренажерна зала. У розробці коктейльна карта, яку обіцяють зробити насиченою та різноманітною. Також вже незабаром встановлять великі екрани, з яких вечорами можна буде спостерігати за найактуальнішими спортивними подіями.

До речі, у закладі досі працює велика тераса, на якій можна одночасно і попити кави, і подихати вже морозним повітрям.

Адреса: м. Ужгород, ТЦ "Токіо", вул. Легоцького, 19А
Телефон: 050 861 24 22
• За новинами закладу можете слідкувати у
соціальній мережі

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #