Життя

Daily Terrace: вище в небо

22 Квітня 2013 11 105

13 квітня, коли в Мукачеві, зрештою як і у всьому Закарпатті, лише мріяли про справжню весну та сонячну погоду, було відкрито найбільшу та найвищу терасу в місті.

До останнього моменту організатори вечірки «Say Hello: Spring, Varosh, Terrace» остерігалися дощу, який впевнено прогнозували синоптики. Та цього дня з неба впало лише кілька крапель. Більше того, відтоді на Закарпатті – сонячно та вже навіть спекотно.

Саме з такою погодою та відповідним настроєм асоціюється тераса ресторану Daily з моменту відкриття – 20 квітня минулого року.

За минулий рік вона стала одним з найпопулярніших та найулюбленіших місць відпочинку як закарпатців, так і численних туристів.

Довжина тераси – 65 м, ширина – 6 м. Це справді рекордні розміри. Завважте також про висоту – 3 поверх ТРЦ «Щодня», а це близько 20 м.

Завдяки такій протяжності на терасі утворюється так званий вітровий тунель. Відтак, коли надворі дуже спекотно, то тут не так. Якщо ж навпаки – прохолодно, то в закладі видадуть вам ковдру.

Водночас, через розміри конструкція тераси вкрай складна. Накриттям слугує маркіза італійської фірми Mallaga, завбільшки в 6 розгорнутих парашутів. Уявляєте?

Встелена Daily Terrace палубною дошкою. Штурвалу поки нема.

Гостей розміщують на ексклюзивних ротангових меблях з подушками під спину і не тільки з 11 ранку до самісінької ночі (залежно від дня тижня та погоди – до 01:00 або 02:00 ).

На терасі є окремий бар та унікальний мангал з грилем. 

Та, мабуть, найвиразнішою характеристикою тераси є краєвиди, які можна з неї споглядати, атмосфера.

Сповна відчути та насолодитися нею можна було, зокрема, на святкуванні річниці ресторану Daily за участі спеціальних гостей зі столиці гурту Tomato Jaws.

Кажуть, не менш атмосферно було тут і під час презентації проекту Varosh в Мукачеві. Тоді спеціальним гостем був харизматичний Stas Twee.

Після усіх цих слів перераховувати причини, чому вам слід завітати на Daily Terrace, мабуть, є зайвим.

Varosh.com.ua

Фото: Рома Кайман

0 #