Життя

BMW “Ідеал М”: як виглядає офіційний дилерський центр культового бренду в Ужгороді

5 Жовтня 2016 5 081

2016 рік важливий для Bayerische Motoren Werke, адже саме цьогоріч автомобільній компанії виповнюється 100 років. Важливий він і для Закарпаття – 29 вересня в Ужгороді відбулося урочисте відкриття нового офіційного дилерського центру BMW "Ідеал М". Першого у найзахіднішій області країни.

Раніше на Закарпатті фани BMW могли насолоджуватися виключно тест-драйвами та невеличкими презентаціями, при чому десь раз на рік. А то й рідше. Тепер це можливо хоч щодня – з 9:00 до 19:00, і навіть у неділю, на в’їзді в Ужгород з боку Мукачева. Салон неможливо не помітити здалеку. Концептуальність – саме той епітет, який найкраще описує його.

– Шоурум побудований відповідно до світових стандартів концерну BMW AG і вже готовий до відвідувачів. "Ідеал М" здійснюватиме продаж нових автомобілів, оригінальних запасних частин і аксесуарів BMW. Також в дилерському центрі буде надано широкий спектр послуг: автострахування, встановлення додаткового обладнання, trade in і фінансування, – розповів нам директор дилерського центру BMW "Ідеал М" Дмитро Котіхін.

Разом із сім’єю вони свого часу відкрили аналогічний салон у Донецьку, але змушені були переїхати звідти через трагічні події.

– Тепер Закарпаття – наш дім, і ми дуже раді презентувати місцевим автолюбителям бренд BMW та все, що з ним асоціюється, – урочисто заявив на відкритті пан Дмитро.

Привітати їх з командою з нагоди відкриття шоуруму приїхав з Києва генеральний директор АВТ Баварія Олександр Тимофєєв. Він подякував Дмитру Котіхіну за вірність BMW та багаторічну співпрацю, і подарував символічну модель авто на пам’ять.

Під дахом нового двоповерхового автоцентру розміщені власне шоурум, де можна отримати фахову консультацію при виборі авто, а також лаунж-простір, де можна з комфортом провести час, дитяча кімната і сервісна зона, оснащена новітнім діагностичним, підйомним і ремонтним обладнанням і відповідає найвищим вимогам.

– BMW AG традиційно приділяє особливу увагу якості свого сервісу, намагаючись задовольнити всі побажання своїх клієнтів. Професійна команда висококваліфікованих фахівців дилерського центру готова надати високу якість сервісних послуг і забезпечити індивідуальний підхід до кожного відвідувача. З "Ідеал М" ви поринете в незабутній світ BMW – світ високих технологій і сучасного стилю, – наполягають в BMW, а ми радимо вам перевірити особисто, і за нагоди навідати в новенький автосалон.


Ось його точна адреса:


Varosh

Фото: Росана Тужанська

0 #